[VIDEO] Level 52 nagrađen na Zagreb Tour Film festivalu

[VIDEO] Level 52 nagrađen na Zagreb Tour Film festivalu

25.9.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Labinski Level 52 osvojio nagradu za najbolji Hrvatski turistički film u kategoriji do 7 minuta na Zagreb Tour Film festivalu – međunarodnom festivalu turističkog filma, koji se od 21. do 24. rujna održao u Mimari u  Zagrebu.

 

Zagreb Tourfilm Festival član je Međunarodne zajednice  turističkih filmskih festivala, koji se održavaju diljem svijeta. Na festival je stiglo 560 filmova iz 51 zemlje, od kojih je u konkurenciju uvršteno 96. Level 52 nagrađen je za film „Cycling in Istria“ – Bicikliranje u Istri – koji su izradili za Istra Bike DMC, tvrtku koja djeluje u sklopu Istarske razvojne turističke agencije.

Autor i režiser nagrađenog turističkog filma je Sanel Isanović, ujedno i scenarist, autor glazbe i dizajna zvuka za nagrađeni film. Direktor fotografije i montažer je Goran Načinović, snimatelji su Rajan Milošević, Dino Diminić i Vlatko Martinčić, dok su u filmu biciklirali i glumili poznati istarski sportaši i biciklisti Andrea Kiršić i Aleš Hrvatin. Film "Cycling in Istria" sniman je tijekom srpnja 2014. godine. Cilj je bio prikazati Istru kao mountain bike destinaciju kroz sve njezine ljepote, a za potrebe snimanja prijeđeno je više od 1200km. 

 

 Sanel Isanović za Radio Labin podijelio je svoje dojmove s glamurozne dodjele nagrada u Zagrebu: (ton– Sanel Isanović). Rekao nam je i što ova nagrada znači Levelu 52: (ton – Sanel Isanović 1). Kao pobjednici Zagreb Tour Film festivala u svojoj kategoriji, ekipa iz Level 52 ulazi u konkurenciju međunarodnog turističkog filmskog festivala ART & Tur, koji će se od 20. do 24. listopada održati u Barcelosu u Portogalu. ART&TUR festival u Portugalu je jedan od najprestižnijih turističkih filmskih festivala, koji nagrađuje najbolje turističke filmove svijeta, u čijem će se društvu naći i film labinskog Level 52! Film pogledajte u nastavku.

 

 

 

level 52 goran načinović sanel isanović rajan milošević biciklizam Zagreb Tourfilm Festival film nagrada