Veliki preokret Potpićna

Veliki preokret Potpićna

8.10.2011. // Barkun // Objavljeno u kategoriji Sport

Malonogometaši Potpićna 98. ABS Autodijelovi Tokić došli su do prve prvenstvene ovosezonske pobjede. U zaista čudnoj utakmici punoj preokreta, Potpićanci su na nevjerojatan način stigli do pobjede i vrijednih bodova.

Utakmica se igrala u novoj novigradskoj Sportskoj dvorani. Potpićanci naime nisu uspjeli ishodovati dozvolu za nastup u labinskoj Sportskoj dvorani srednje škole Mate Blažine, a u pazinskoj dvorani Pazinskog kolegija nisu uspjeli doći do slobodnog termina, pa su morali na zapadnu obalu. Pozitivno je to što će ljubitelji futsala u novoj novigradskoj dvorani ove sezone moći uživati u majstorijama hrvatskih haklera.

Splićani su nešto bolje ušli u utakmicu, a poveli su u 11. minuti preko Ramadrže. Do odmora su nastavili s laganom inicijativom što im je i donijelo povećanje prednosti. “Domaći” su dva brza gola u nastavku u 25. minuti vratili stvari na početak. Kada se činilo da je uspostavljena ravnoteža, gosti su s tri gola u 4 minute gotovo bacili Potpićance u očaj. Potpićanci su nakon toga krenuli na sve ili ništa i ovog puta uzeli sve. Do 39. minute uspjeli su izjednačili, a kada se činilo da će bodovi biti podijeljeni, svega nekoliko sekundi prije kraja Tomljanović je poentirao za veliko slavlje Potpićna.

Novigrad, nova sportska dvorana

MNK Potpićan ABS AD Tokić – MNK Mejaši Klesarstvo Dicmo 6:5 (0:2)

Strijelci: Bugarija 23 i 39, Kosir 25, Miletić 37, Drndić 38, Tomljanović 40 / Ramadža 11 i 28, Bogdanović 17 i 32, Banić 30

MNK Potpican 98 ABS - AD Tokic HMNL IO HNS mnk potpican 98 mnk potpican