Veliki memorijalni koncert 14. kolovoza u čast prerano preminulog Davida Tenčića «HOUSE OF DAVID» na Dubrovu kraj Labina dovodi više od 20 izvođača

Veliki memorijalni koncert 14. kolovoza u čast prerano preminulog Davida Tenčića «HOUSE OF DAVID» na Dubrovu kraj Labina  dovodi više od 20 izvođača

7.8.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Memorijalni koncert «House of David» održava se u čast Davida Tenčića koji nas je početkom 2014. iznenada i prerano napustio u svojoj 24. godini života. David je bio zaljubljenik u glazbu, entuzijast, pozitivac i velik čovjek. Na ovaj način njegovi prijatelji, suradnici i kolege glazbenici žele mu se zahvaliti za sve dobro što je ostavio iza sebe kao i za sve ono što je napravio za labinsku glazbenu scenu.

 

Festival «House of David» zamišljen je kao glazbena ideja koji bi živjela i rasla kroz mnogo godina. Već u prvoj godini organizatori - Davidovi prijatelji i kolege - okupili su preko 20 izvođača koji dolaze s područja Labina i cijele Istre, a predvode ih headlineri, jedno od trenutno najpopularnijih glazbenih imena u regiji, beogradska grupa S.A.R.S.

 

Na Dubrovi kraj Labina biti će podignute dvije velike pozornice, a izbor izvođača zaista je raznolik, tako da će svatko, uz to što će dati podršku ovom humanom događaju, sigurno naći nešto za svoj ukus.

 

Tako nas na Live Stage-u, uz spomenuti S.A.R.S. očekuju Filip Motovunski, TTRT, Vaanka Schkvare, Mezcal Moon, Loell Duinn, The Orange Strips, Elyn Porter, Breech Deenower, Teramoth i We Stand United.

Na Underground Electronic Stage-u ekipa Seriously Twisted okupila je sljedeće DJ-e: LEMON (Balance fm, Pula), Marin Biocic (Seriously Twisted), Tino Dobric (Seriously Twisted), Danny Clarck (Blacksoul music, Sound Lab), Bronski (Sirup, KBS, Zagreb), Toni Manero (Seriously Twisted), Innaca (Music After Dinner), Harry Delano (Erste Liga, AUT), Tschoky (Seriously Twisted), Andrej (Freelance), Igorritza (KBS, Underground Rijeka).

 

Početak eventa zakazan je već za 18 sati u četvrtak 14. kolovoza, a najavljen je i afterparty. Ulaznice se po cijeni od 50 kuna mogu naći u pretprodaji u Design caffeu Labin i u Caffe baru Epolon u Pazinu.

 

 

HOUSE OF DAVID PR

koncert seriously twisted the orange strips house of david david tenčić