VEČERNJ I HMNL/SPLIT: MNK Torcida-MNK Potpićan 98. 3:4 (1:2): P.Drndić donio prvu splitsku pobjedu

VEČERNJ I HMNL/SPLIT: MNK Torcida-MNK Potpićan 98. 3:4 (1:2): P.Drndić donio prvu splitsku pobjedu

14.11.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Nakon petnaestodnevne pauze zbog nastupa igranjem »Nacionala« u Ligi prvaka, danas se nastavlja natjecanje u Prvoj hrvatskoj malonogometnoj ligi, a momčad »Potpićna 98« ponovno gostuje u Splitu. Ovoga puta protivnik im je momčad »Torcide« koja, kao i Potpićanci, ima do sada samo jednu izgubljenu utakmici pa je stoga ovaj susret derbi 6. kola. Izuzev Martedića, svi igrači su potpuno spremni i prepuni optimizma čekaju današnji dvoboj, kao i njihov trener Zoran Peruško.


- Pred nama je teško gostovanje koje čekamo u puno boljem raspoloženju jer smo uspjeli spojiti četiri dobra rezultata i osvojiti deset bodova, što je odlična zaliha za nastavak prvenstva. »Torcida« je neugodna momčad koje se ipak, što se kvalitete tiče, ne bi trebali previše bojati, a jedina njihova prednost je vruć domaći teren i paklena atmosfera koju navijači znaju napraviti.

Nakon pobjede u Petrinji samopouzdanje je na visokom nivou i svi smo uvjereni da u Splitu možemo nastaviti ovaj niz pozitivnih rezultata. Forma nam je u usponu, momčad djeluje sve uigranije iako to još uvijek nije ono čemu težimo. No, nadam se da bi i to moglo biti dovoljno za osvajanje pokojeg boda na Gripama, a u optimalnoj formi bi trebali biti za mjesec dana kada nas očekuje susret sa zagrebačkim »Nacionalom«.
Utakmica se igra u Dvorani SRC-a Gripe s početkom u 20.30 sati.

R. F. Glas Istre, 14.11.2008.

 

U Maloj dvorani splitskog Kulturno športskog centra Gripe, pred samo stotinjak gledatelja, malonogometaši Potpićna 98. slavili su u susretu šestog kola Večernji-Prve hrvatske malonogometne lige protiv domaće Torcide koja je do ovog susreta također, kao i oni, imala deset bodova. Nakon prvih dvadeset minuta susreta gosti su vodili sa 1:2 a susret je okončan s također minimalnih 3:4. Bez većih grešaka sudila je sudačka dvojka, Božo Vukušić iz Zagreba i Zdenko Grubač iz Zaprečića. Pobjedi Potpićna nema zamjerki iako su na kraju i domaći imali svoju prigodu za osvajanje barem jednog boda.

 

Više pročitajte na: LabinSport

Foto: LabinSport

Zoran Peruško I.HMNL Potpićan 98 sport MNK Potpićan 98 mali nogomet pobjeda Split MNK Torcida