Večeras labinski glazbenik Diego Zulijani nastupa na 20. festivalu zabavne glazbe „Melodije Mostara 2014“

Večeras labinski glazbenik Diego Zulijani  nastupa na  20. festivalu zabavne glazbe „Melodije Mostara 2014“

25.4.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Kome će zasjati „Zlatno sunce Mostara", festivalski Grand prix, jubilarnog, 20. izdanja festivala zabavne glazbe Melodije Mostara, doznat ćemo večeras u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru. Labinjan Diego Zulijani ove godine nastupit će po drugi put na Melodijama Mostara i to s pjesmom pod nazivom „Ono nešto između"  autor stihova i glazbe je vrsni skladatelj Darko Kalogjera iz  Šibenika.


You tube Link na pjesmu „Ono nešto između":

 

 

Ovogodišnja pjesma plod je dugogodišnje suradnje, naime Kalogjera je i autor glazbe za pjesmu „Klavir i ja" s kojom je Diego nastupio na prošlogodišnjim Melodijama Mostara, kada je njegovo više od 30 godina dugo profesionalno iskustvo do izražaja te  je ostvario odličan nastup.

Ove godine na „Melodijama Mostara" uz Labinjana Diega Zulijanija nastupiti će i Klapa  Hrvoje,Zoran Jelenković,  Željka Bošnjak, Antonio Čarapina,  Romeo Nikolić,Željko Krušlin, Alen Slavica,  Pero Križanović & Slobodan Mišević,Bruno Baković, klapa Godimenti & Berny,  Zoran Begić & Sanja Boban, Elma Burnić & Max Hozić, Tomislav Gelo, klapa Trebižat &Tamburaški sastav Geraši, Dženan Jahić, Goran Škerlep, Ines Huskić,  Marija Žepić, Anamarija Filipović, Denny Lager, te tri grupe, rock grupa ''''Nešto između'''', Versi i Banana.

 

Diego Zulijani zadovoljan je da se već drugu godinu nastupa na „Melodijama Mostara", te mu je cilj, kao i lani, predstaviti sebe i pjesmu publici i gledateljima u odličnom izdanju.

„Moj plasman na festivalu je u drugom planu, bitno mi je da sam opet dobio priliku nastupiti i predstaviti novu pjesmu, te naravno veseli me što ću opet dijeliti pozornicu s vrsnim kolegama, s nekima od najvećih imena naše i bosanskohercegovačke scene.

 

PR

diego zulijani glazba muzika melodije mostara