Večeras COPACABANA BEAT u Plominu!

Večeras COPACABANA BEAT u Plominu!

3.8.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Beach bar Copacabana u Plominu ove subote ponovno postaje središte okupljanja ljubitelja elektronske glazbe, a povod je "COPACABANA BEAT" party. Nakon puno kruzanja i raznih gostovanja, ekipa Seriously Twisted napokon se vraća kući. Za ovaj prvi ljetni home made event odabrana je svima dobro poznata plaža Copacabana u Plomin Luci. Lokacija koja se već dokazala kao odličan izbor za ples do jutarnjih sati ove će subote ugostiti partijanere iz Istre ali i ostalih djelova Hrvatske. Za ovu priliku Seriously Twisted ekipa predstavlja cijenjenu gošću rodom iz Rusije - YULIA NIKO. 


Yulia je DJ, producent i vlasnik etikete, a zanat je naučila i usavršila u klubovima rodnog grada Sochia prije preseljenja u SAD te je tamo postala rezident DJ u Verbotenu, Brooklynu i Heartu Miami. Sada putujući po svijetu, živi u Berlinu i vodi izdavačku kuću koja izdaje samo vinyle, Tochno Techno. Uz Yuliu tu je predstavnik riječeke underground scene LIFE4FUNK te svima dobro znani domaćini TINO DOBRIĆ & MARIN BIOČIĆ iz Seriously  Twisted kolektiva. Ulaznice se mogu kupiti na dan eventa po cijeni od 50 kuna na ulazu. Party starta u 22 sata, a kraj se nazire u 6 sati ujutro. 

Beach Bar Copacabana za ovu prigodu priprema poseban GIN & COCKTAIL bar. Nuditi će se razne vrste FLAVOURED GIN TONICA (s okusom bazge, đumbira, ruže), aromatizirane tonike i osvježavajuće koktele kako bi partijaneri mogli izdržati osmosatni maraton koji sprema SERIOUSLY TWISTED kolektiv.
seriously twisted plomin gin tonic boat gliser marin biočić yulia niko party zabava mladi istria croatia fun sun summer rave life4funk rabac tino dobric plomin luka plaža