Večer stand up komedije w/ Comedy klub `Studio Smijeha` @ Labin Saloon 05.08.2011. u 21h

Večer stand up komedije w/ Comedy klub `Studio Smijeha` @ Labin Saloon 05.08.2011. u 21h

29.7.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Po prvi puta u klubu "Labin Saloon" održat će se večer stand up komedije kojom započinje suradnja sa zagrebačkim comedy klubom "Studio Smijeha".
Ta suradnja dovest će do redovnih mjesečnih stand up comedy večeri u klubu  "Labin Saloon", a za prvu večer pripremili su Vam troje genijalnih komičara koji će Vas nasmijati do suza. To su redom:

Marina Orsag - prva stand up komičarka u Hrvatskoj koja u svojoj šestogodišnjoj karijeri za sobom ima preko 700 odrađenih nastupa u kojima je razveseljavala i publiku i sebe samu uživajući u svakom smijehu publike.
Nada se da će ih biti bar još deset puta toliko jer osjećaj kad nasmiješ ljude je, kako kaže, jedan od najljepših na svijetu. Nastupala po Hrvatskoj, Sloveniji, BiH, te u Engleskoj.
Rođena je par dana nakon nove godine. U horoskopu Jarac, u podznaku ovan. Dupli rogovi joj ne daju mira.

Tihomir Paravina - (nije Paravinja) - Nakon previše pobjeda na open mic večerima, postaje resident komičar Studija Smijeha gdje stvara poseban tip stand up komedije. Legenda zagrebačkog kluba, ima preko 300 nastupa  u nogama od kojih nekoliko i na prestižnim festivalima. Rođen u centru Zagreba, a živi u Dubravi. Povremeno svira synthesizer i pjeva u krivom tonalitetu, ali prizna kad pogriješi.

Goran Furjan - komičar rodom iz Varaždina koji u svojoj trogodišnjoj karijeri ima preko 300 odrađenih nastupa. Nastupao po cijeloj Hrvatskoj (osim u Labinu) i Sloveniji.
Građevinac kojem je hobi polaganje prijemnih ispita na fakultetu Arhitekture. Svoju inspiraciju pronalazi u zaboravljenim stvarima i svojoj baki. Rak po horoskopu, tako da će među morskom publikom uživati.

Više na:

http://www.sretnalubenica.com

 

Vrijeme: 5.8.2011.

Mjesto: Labin Saloon, Vinež 166 (ex TNT)

Upad: 20 kn

 

saloon labin stand up show stand up comedy komedija zabava smije