Važna obavijest - propusnice | Online obrazac

Važna obavijest - propusnice | Online obrazac

24.3.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Od danas je na snazi Odluka o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka. Propusnice za osobe s područja Grada Labina izdavati će Stožer civilne zaštite Grada Labina.

Mogu se preuzeti osobno u pisarnici Gradske uprave od sutra u 8 sati, uz poštivanje svih potrebnih mjera sigurnosti, ali pozivamo svih koji mogu da daju zahtjev elektroničkim putem na propusnica@labin.hr, ili putem on-line obrasca koji će biti aktiviran sutra do 12 sati!

Za sve informacije, možete kontaktirati i broj 866-817.

 Propusnicu putem e-maila možete zatražiti i danas, a ista će vam se izdati sutra ujutro, nakon 8 sati.


Sukladno Odluci nacionalnog stožera civilne zaštite o  zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, Grad Labin je danas na svojoj web stranici omogućio upućivanje zahtjeva za izdavanje propusnica putem online obrasca.

Svoj zahtjev uputite OVDJE.

"Dragi sugrađani, dajemo sve od sebe da biste što brže dobili propusnicu. Danas radimo do 20 sati da odgovorimo na što više vaših upita, i nastavit ćemo tako i u idućim danima! Da sve bude još lakše i brže, pošaljite nam zahtjev putem online obrasca", poručio je gradonačelnik Valter Glavičić putem facebook profila.


propusnice zabrana oprebivalište boravište stožer civilne zaštite