Valteru Karloviću i Đaniju Bubiću priznanja Obrtničke komore Istarske županije

Valteru Karloviću i Đaniju Bubiću priznanja Obrtničke komore Istarske županije

19.6.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Dvojici labinskih obrtnika, Valteru Karloviću i Đaniju Bubiću, na svečanoj su sjednici Obrtničke komore Istarske županije, uručena priznanja za dugogodišnji rad. Valter – Valdi Karlović, vlasnik obrta Nostromo u Rapcu dobitnik je povelju za postignuća „Istarske zlatne ruke”, dok je Đani Bubić, vlasnik obrta Tina iz Labina dobio posebno priznanje.

 

Valter Karlović „Istarske zlatne ruke” zaslužio je kako je rečeno, svojim nesebičnim radom kao ugledan, častan i uspješan obrtnik i dugogodišnji promotor obrtništva sa 20 godina obrtničkog statusa. Njegov restoran Nostromo kaže se u obrazloženju nagrade, postao je sinonim za nezaboravne enogastronomske trenutke poznate među znalcima gastronomije. U dva je mandata bio i predsjednik Udruženja obrtnika Labin.

 

Posebno priznanje Đani Bubić je zaslužio da više od 30 godina obrtničkog staža. On je, rečeno je, uvijek bio nezaobilazan i nadasve nesebični i pouzdani suradnik pri realizaciji svih gastro manifestacija kako labinskog, tako i onih u organizaciji Obrtničke komore Istarske županije.

 

Foto: Radio Labin

 

 

reklama đani bubić valter karlović istarske zlatne ruke