VALTER POROPAT RAZRIJEŠEN DUŽNOSTI PREDSJEDNIKA SKUPŠTINE KOMUNALNOG PODUZEĆA «1.MAJ»

VALTER POROPAT RAZRIJEŠEN DUŽNOSTI PREDSJEDNIKA SKUPŠTINE KOMUNALNOG PODUZEĆA «1.MAJ»

17.12.2007. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Politika

Na jutros održanoj 71. redovnoj sjednici Poglavarstva Grada Labina, na osobni je zahtjev Valter Poropat razriješen dužnosti predsjednika skupštine komunalnog poduzeća «1.maj» iz razloga što je jedan od kandidata za novog direktora te gradske tvrtke. Na njegovo mjesto predsjednika skupštine predložena je Manuela Licul – Martinčić. Također je iz istih razloga razriješena dužnosti dosadašnji član školskog odbora centra «Liče Faraguna», Daniela Mohorović, koja je jedan od kandidata za ravnatelja tog centra, a na njeno mjesto predložen je Edi Juričić.

Uz ove dvije odluke Poglavarstvo Grada Labina donijelo je i Zaključak o dodjeli jednokratne nagrada stipendistima za školsku godinu 2006/2007, pa je tako za vrhunski uspjeh  dvoje srednjoškolaca nagrađeno sa 500,00 kuna, dok su 24 studenta primila nagradu u iznosu 700,00 kuna.

Također donesena je odluka o mirovanju prava na stipendiju u školskoj godini 2007/2008 i to za osam studenata. Prihvaćene su zamolbe Judo kluba «Ippon» kojem je dodijeljeno 11 400,00 kuna za sufinanciranje nabavki strunjača, te NK «Rudar» kojem je dodijeljeno 14 500,00 za sufinanciranje dodatnih sportskih aktivnosti kluba. Otvoreni su i javni natječaji za davanje u zakup poslovnih prostora i to njih pet na lokacijama u Labinu i Rapcu.

Valter Poropat razriješen Edi Juričić Manuela Licul Martinčić Daniela Mohorović poglavarstvo Labin križaljke komunalno