Valamar snimio promotivne spotove za svoje hotele

Valamar snimio promotivne spotove za svoje hotele

3.6.2008. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Valamar Hotels & Resorts, vodeća hrvatska turistička menadžment kompanija, prva je i zasad jedina turistička kompanija u Hrvatskoj koja je snimila promotivne filmove o svih 38 objekata kojima upravlja duž jadranske obale. Filmovi Valamarovih objekata, koji obuhvaćaju 21 hotel, osam apartmanskih naselja i devet kampova u Poreču, Rapcu, Krku i Dubrovniku mogu se pogledati na internetskim stranicama Valamara.

Tijekom 40 dana snimanja u ljetnoj sezoni 2007.,Valamar je snimio i pojedinačne filmove o odredištima u kojima djeluje s ciljem njihove što kvalitetnije promocije. Na Valamarovim internetskim stranicama mogu se pogledati filmovi o prirodnim ljepotama, povijesnom i kulturnom naslijeđu te o gastronomskim, zabavnim i sportskim sadržajima Poreča, Rapca, Krka i Dubrovnika.

Prema riječima Zrinke Borozni, voditeljice ovog projekta, objekti su snimani sa zemlje, s mora, podvodno i iz zraka. Snimano je u suvremenoj HD tehnologiji, i to na filmski, a ne dokumentarni način, što, objašnjava Borozni, podrazumijeva insceniranu radnju i korištenje statista, scenske tehnike i rekvizita. Online prodaja sve je zastupljenija u prodaji turističkih kapaciteta u svijetu, a taj trend iz godine u godinu raste po stopi od oko 35 posto godišnje. U Valamaru u 2008. godini putem online prodaje očekuju oko 11 posto rezervacija od ukupne prodaje.

http://youtube.com/user/valamarhotels

Valamar turizam Rabac promotivni spot Zrinka Borozini