Valamar otvara objekte početkom travnja: U hotelu Valamar Sanfior otvara se prvi wellness centar u Rapcu

Valamar otvara objekte početkom travnja: U hotelu Valamar Sanfior otvara se prvi wellness centar u Rapcu

12.3.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Hotelska kuća Rabac d.d., koja posluje kao dio grupacije Valamar, prve hotele otvara početkom travnja, kako je i planirano. Radi se o hotelima Valamar Sanfior i Castor. Hotel Valamar Sanfior svoje će goste u nadolazećoj sezoni dočekati s novim wellness centrom. Novi wellness centar i rekonstrukcija unutarnjeg i vanjskog bazena u ovom hotelu s četiri zvjedzice omogućit će bolju konkurentnost na sve zahtjevnijem tržištu s ciljem obogaćivanja ponude u pred i posezoni, kao i dopunu ponude u ljetnoj sezoni.  

Imajući u vidu da gosti danas ne traže samo more i sunce, već puno više, novi wellness centar predstavljat će dodatnu ponudu koja za destinaciju Rabac predstavlja važan novitet koji će podignuti vrijednost i time dodatno pospješiti prepoznatljivost destinacije na turističkom tržištu. Sadržaj novog wellnessa u hotelu Valamar Sanfior uključuje: unutarnji bazen s pogledom na more, finsku i tursku saunu, jacuzzi, sobu za opuštanje, wellness bar, masažu i programe tretmana ljepote.  

Rabac d.d. u pripremu nadolazeće sezone uložio je gotovo 18 milijuna kuna, od čega je više od osam milijuna utrošeno na uređenje hotela i wellnessa Valamar Sanfior.  

U turističkom naselju Girandella, točnije u paviljonima Uran, sve postojeće sobe dobile su LCD televizor, sat. TV i hladnjak. U navedeno je utrošeno oko milijun kuna.  

Kamp Marina goste će dočekati sa 74 nove parcele, a ulaže se i u tehničke uvjete za šest novih mobilnih kućica, šetnicu i hortikulturu. U kampu se također unapređuje pristupni put do plaže te sama plaža. 

Rabac d.d. u pripremi ove sezone ulaže i u obnovu ograde u hotelu Castor, sanaciju igrališta pokraj hotela Castor i Pollux, obnavljanje sunčališta u hotelima Castor i Pollux, uvođenje bežičnog interneta u sobe te u lobby i kongresne dvorane hotela Valamar Sanfior i Valamar Bellevue. 

U hortikulturu se ulaže oko milijun kuna i to u prostore između hotela, uz prilazne ceste i šetnicu. 

Novost u svim objektima grupacije Valamar je i uvođenje novog koncepta animacije, koji podrazumijeva mnogo interakcije s gostima, uvođenje dječjeg Maro Cluba (račić Maro je maskota dječjeg programa Valamara) za četiri dobne skupine djece i mladih (u Valamar klubovima pet dobih skupna) s njima prilagođenim animacijskim programima, nove večernje zabavne programe, održavanje hotelskih olimpijada, međuhotelskih turnira itd.  

 

Foto: Valar San Fior, soba za opuštanje, Rabac

 

hotel valamar san fior rabac gospodarstvo valamar ugostiteljstvo sezona turizam rabac d.d. wellness