Valamar d.d. dobio prestižni certifikat "Poslodavac partner"

Valamar d.d. dobio prestižni certifikat "Poslodavac partner"

9.2.2009. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Turistička grupacija Valamar najbolji je Poslodavac Partner među hrvatskim hotelijerima te je na petom mjestu najboljih Poslodavaca Partnera u Hrvatskoj u 2008. godini. Pokazala je to analiza Grupe SELECTIO, koja je Valamaru u petak, treću godinu zaredom, nakon uspješnog sudjelovanja u procesu recertificiranja, dodijelila prestižni Certifikat Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima u 2008. godini.

Gordana Fabris, direktorica ljudskih resursa, nazvala je dobivanje i obnovu Certifikata potvrdom za kontinuiranu uspješnost u upravljanju ljudskim resursima te velikim priznanjem, ali i motivacijom za prihvaćanje dodatnih sugestija, kao i učenje od drugih kompanija koje sudjeluju u ovom projektu.

Valamar će u ovoj godini uvesti informatički sustav za ljudske resurse, s ciljem integracije svih poslovnih sustava, brze dostupnosti informacija, kao i još učinkovitijeg upravljanja resursima.

rabac tvrtka trgovačko društvo ljudski resursi posao sezona turizam certifikat gordana fabris poslodavac partner valamar