Uspješno završen EU projekt tvrtke Lloyds Design iz Labina

Uspješno završen EU projekt tvrtke Lloyds Design iz Labina

30.3.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Dana 29.03.2019. u prostorima Istarske razvojne agencije u Puli održalo se završno testiranje softverskog rješenja i mobilne aplikacije “QR EXPO DIRECT” koje je tvrtka Lloyds Design d.o.o. razvijala u sklopu projekta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Softverskim rješenjem QR EXPO DIRECT podiže se vrijednost, image i atraktivnost svim tipovima sajmova tako što organizatoru donosi vrijedne statističke podatke koji mu štede novac i vrijeme, te mu služe za optimizaciju budućih sajmova. Istovremeno, izlagačima automatski kreira bazu potencijalnih poslovnih kontakata i kupaca, te vodi statistiku o aktivnosti prodajnog osoblja, a posjetiteljima olakšava skupljanje kontakata, vizitki, kataloga i drugih materijala, automatski im u e-mail sandučić šaljući sve podatke o izložbenom mjestu koje su posjetili.

Tijekom završnog testiranja više od 50 ispitanika pozitivno je ocijenilo inovativni proizvod, a nakon toga održana je i završna konferencija za širu javnost na kojoj su predstavnici tvrtke predstavili vlastita iskustva u tijeku provedbe EU projekta i proces razvoja same inovacije.

Više informacija o projektu

- cilj projekta: pozicioniranje tvrtke Lloyds Design d.o.o. kao inovativno orijentiranog poduzeća s potencijalom rasta i izvoza komercijalizacijom inovativne ideje “QR EXPO DIRECT”

- sufinanciranje omogućeno kroz natječaj: „KK.03.2.2.01 – Inovacije novoosnovanih MSP”

- ukupna vrijednost projekta: 863.700,00 kn

- iznos bespovratnih sredstava: 669.292,57 kn

- trajanje projekta: od 30.10.2017. do 30.3.2019.

- kontakt osoba: Domagoj Ostović, domagoj.ostovic@gmail.com

- detaljnije: https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/; https://lloyds-design.com/EUprojekt/


Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost poduzeća Lloyds design d.o.o.

Projekt je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj.


eu projekt lloyds design labin qr expo direct europski fond za regionalni razvoj