Uspješan nastup braće Kubaj na juniorskom prvenstvu Istre u boćanju kao uvod u Državno prvenstvo za kadete

Uspješan nastup braće Kubaj na juniorskom prvenstvu Istre u boćanju kao uvod u Državno prvenstvo za kadete

7.7.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Proteklog tjedna od 2. do 7. srpnja 2015 godine u Pazinu je održano juniorsko prvenstvo Istre na kojem su u disciplinama pojedinačno klasično, parovi klasično, štafetno izbijanje te bližanje i izbijanje u krug sudjelovali mladi igrači BK Rudar, braća Dominik Ivan i Domagoj Josip Kubaj.

 

I ovom prilikom unatoč tome što se radi o kadetima nisu izostali rezultati. Tako su braća Kubaj u disciplini parovi klasično osvojili 4. mjesto te 5. mjesto u disciplini štafetnog izbijanja.

U disciplini pojedinačno klasično Dominik Ivan Kubaj plasirao se do 1/4 finala i osvojio je 8. mjesto, dok je Domagoj Josip zaustavljen u skupini. Više uspjeha mlađi je Domagoj Josip imao posljednjeg dana natjecanja plasiravši se u polufinale te u ukupnoj konkurenciji juniora postigao još jedan zapaženi rezultat zauzevši odlično 4. mjesto.

 

Bila je to odlična priprema i provjera za ovotjedno Državno prvenstvo za kadete, koje će se održati u Rijeci od 8.-12. srpnja. Nadamo se da će nas braća Kubaj ponovno razveseliti svojim rezultatima.

 

Želimo im rudarski SRETNO! 

 

 

PR

 

 

 

braća kubaj boćanje boće Dominik Ivan Domagoj Josip Kubaj