[USKRŠNJI KONCERT U LAMPARNI] Ekskluzivni intervju Nine Kraljić za Radio Labin povodom koncerta u Lamparni

[USKRŠNJI KONCERT U LAMPARNI] Ekskluzivni intervju Nine Kraljić za Radio Labin povodom koncerta u Lamparni

28.3.2018. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Glazba

Nina Kraljić, mlada je talentirana glazbenica, vlasnica zasigurno jednog od najljepših vokala ovih prostora, čiji glas smo prvi puta čuli u prvoj sezoni natjecateljske emisije "The Voice", gdje je uvjerljivom pobjedom stekla laskavu titulu najljepšeg glasa Hrvatske, 31. ožujka dolazi u Labin. Koncert će održati u Klubu mladih, "Klub 21" (KuC "Lamparna") s početkom u 22 sata.

Od nastupa na natjecateljskoj emisiji "The Voice" Nina niže glazbene uspjehe, od nagrade Porin za najboljeg novog izvođača, do predstavljanja Hrvatske na Eurovision Song Contestu pa sve do inozemnih turneja i osvajanja nagrade "Slavenska nada" bjeloruskog Ministarstva kulture na prestižnom natjecanju u gradu Vitebsku.

Krajem 2017. godine stiže i MTV EMAs Adria nominacija, a početak 2018. godine obilježava s glavnom ulogom u HNK Osijek u opereti "Kod bijelog konja"... Nina pjeva, pleše, posuđuje glas mnogim likovima u crtanim filmovima kao što su npr. Štrumpfovi, Rio, Snježna kraljica, Ferdinand, Princeza Sofija... i mnogi drugi.

Ninin glazbeni program pod nazivom "Acoustic World Music Experience" poziv je na mistično glazbeno putovanje i prava glazbena poslastica sazdana od unikatnih aranžmana world music skladbi, vješto izmješanih različitih stilova glazbe od ambijentalnih i profinjenih pop pjesama, filmske glazbe, ethno skladbi, pa sve do Nininih vlastitih skladbi s albuma "Samo".

Labinskoj publici Nina će izvesti spoj probranih svjetskih uspješnica i hitova - ali na sasvim poseban način i u posebnim aranžmanima i na taj način uvjeriti labinsku publiku kako svakoj pjesmi daje svoj poseban pečat i svaku pjesmu učini posebnom i svojom!

U Labin dolazi u pratnji svog benda, kojeg čine gitarist Miro Gugić, udaraljkaš Marko Šturman, te violončelist Matej Milošev. Ulaznice po cijeni od 40kn možete nabaviti u pretprodaji u sustavu Entrio.hr online te na svim prodajnim mjestima u Hrvatskoj! Kao predgrupe nastupit će NeZnam i Noga Uganda. Za ovaj koncert prostor Lamparne bit će ograničen na 300 posjetitelja, čime će i atmosfera biti intimnija.

Povodom nastupa u Labinu, Nina Kraljić dala je intervju za Radio Labin:

http://www.mixcloud.com/RadioLabin/nina-kralji%C4%87-u-labinunina kraljić intervju radio labin ekskluzivni koncert kuc lamparna labin istra entrio ulaznice pretprodaja noga uganda ne znam glazbenici nina kraljić eurovizija lae xxi vedras produkcija intimna atmosfera publika radio world music etno