Uskršnji bonovi i novčane dotacije mogu se preuzeti do četvrtka, 31. ožujka 2016. godine

Uskršnji bonovi i novčane dotacije mogu se preuzeti do četvrtka, 31. ožujka 2016. godine

25.3.2016. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Grad Labin obavještava građane da se podjela uskršnjih bonova i novčanih dotacija produljuje do četvrtka 31. ožujka 2016. godine u vremenu od 08,30 do 14,00 sati.

 

Pravo na uskršnje bonove i novčane dotacije imaju: osobe u Socijalnom programu, umirovljenici do 2.500,00 kuna mirovine i domaćice starije od 60 godina. Korisnici Socijalnog programa i domaćice starije od 60 godina ostvaruju pravo na poklon bon u vrijednosti od 200,00 kuna kojeg mogu preuzeti u Gradskoj upravi Grada Labina. Prilikom podizanja bonova potrebno je predočiti osobnu iskaznicu.

Umirovljenici koji imaju mirovinu do 2.500,00 kuna jednokratnu novčanu dotaciju u iznosu od 200,00 kuna mogu podignuti u Gradskoj upravi Grada Labina uz predočenje osobne iskaznice i penzijskog listića za veljaču 2016. godine.

 

Iz tog prava izuzeti su umirovljenici – korisnici mirovina po međunarodnim ugovorima, te osobe korisnici invalidskih mirovina zbog profesionalne nesposobnosti za rad koji su u radnom odnosu. 

 

Priloženi poklon bon se može realizirati u jednoj od slijedećih trgovina prehrambenih artikala na području Grada Labina:

  - «JEDINSTVO» Labin: Opskrbni centar Vinež, Diskont Starci, Market Kature  i   

     Market Apollo Rabac, Koperativa, Trgovina Vinež

  - Mesnice JELEN na Tržnici 

  - MESO-LICUL na Tržnici

  - Mesnica MORAL - Zelenice i Opskrbni centar

  - Market "ĐENI" Vinež

 - Market „MIRACOLO“ Zelenice.

uskršnji bonovi umirovljenici domaćice