Uskršnja čestitka Gradonačelnika

Uskršnja čestitka Gradonačelnika

12.4.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Drage Labinjanke i Labinjani, poštovani sugrađani,

Ovogodišnji Uskrs dočekujemo u izazovnim, nesigurnim i neizvjesnim vremenima uzrokovanim pojavom i širenjem korona virusa koji je poremetio živote ljudi u našem gradu, diljem naše Domovine i cijeloga svijeta.

Stoga želim izraziti zahvalnost zdravstvenim djelatnicima, posebno liječnicima i medicinskim sestrama koji svakodnevno požrtvovno rade na zaštiti zdravlja cijele zajednice i liječenju oboljelih. Hvala svim ostalim službama koje ulažu iznimne napore kako život ne bi stao i kako bi prebrodili ovu pandemiju sa što manje štetnih posljedica.

Iznimnu i veliku zahvalnost upućujem svima vama, drage moje sugrađanke i sugrađani.

Hvala Vam na visokoj razini strpljenja, odgovornosti i solidarnosti koju pokazujete iz dana u dan, svjesni da o nama samima ovisi kada će ova situacija proći i kada ćemo se ponovno moći družiti i vratiti svakodnevnom životu.

U ime gradske uprave Grada Labina, svojih zamjenika, predsjednice  Gradskog vijeća i vijećnika Grada Labina te u svoje osobno ime od srca Vam čestitam najveći kršćanski blagdan i želim Vam prije svega dobro zdravlje, obilje ljubavi, mira, snage i zajedništva.

Čuvajmo sebe i svoje bližnje i proslavimo Uskrs sa svojom najužom obitelji.


I zato, ostanimo doma, zostanimo doma.


Vaš gradonačelnik

Valter Glavičić

uskršnja čestitka uskrs labin grad labin gradonačelnik valter glavičić