Uskoro podjela novčanih dotacija i bonova povodom Uskrsa - "novi" umirovljenici i domaćice, javite se u Grad Labin!

Uskoro podjela novčanih dotacija i bonova povodom Uskrsa - "novi" umirovljenici i domaćice, javite se u Grad Labin!

17.3.2021. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Dobro je znati

Grad Labin priprema isplatu novčane pomoći i dostava bonova povodom uskršnjih blagdana, za najpotrebitije građane - umirovljenike čije su mjesečne mirovine manje od 2.500,00 kn, te domaćice starije od 60 godina i korisnike gradskog socijalnog programa. Zbog epidemiološke situacije, kao što je to bio slučaj za Božić, neće biti fizičke podjele dotacija i bonova, već će se  dotacije isplaćivati na tekuće račune umirovljenika, a bonovi dostavljati poštom na kućne adrese.

Umirovljenicima će se isplaćivati dotacija u visini od 200,00 kn na tekući račun (IBAN) koji su dostavili Gradu Labinu uoči prošlogodišnjih božićnih blagdana. Ovim putem pozivamo one umirovljenike čiji se broj računa promijenio nakon 1. prosinca 2020., da Gradu Labinu dostave IBAN na jedan od tri načina;  elektroničkim putem, kroz obrazac dostupan na LINKU,  preuzimanjem MS Word ili PDF dokumenta, njegovim ispisom te elektroničkim ili ručnim ispunjavanjem i dostavom ili slanjem poštom na adresu Grada Labina, Titov trg 11, 52220 Labin te osobnim dolaskom na portu gradske uprave Grada Labina svakog radnog dana u vremenu od 8 do 15 sati, zaključno s ponedjeljkom 22. ožujka, uz predočenje osobne iskaznice i kartice tekućeg računa.

Također, ovim putem pozivamo sve umirovljenike koji su prve mirovine primili nakon 1. prosinca 2020. godini, da u Grad Labin dostave odrezak mirovine od siječnja ili veljače 2021., ili se jave na tel. 866-843, odnosno dostave odrezak na e-mail adresu marina.brezac@labin.hr a na istu e-mail adresu ili broj telefona mogu se javiti i domaćice, koje su u posljednjih godinu dana napunile 60 godina, odnosno tu dob navršavaju do 31. ožujka 2021., kako bi njihove podatke potvrdili u evidenciji osoba koje ostvaruju pravo na poklon bon. 

LINK: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDyNU33HQvzomaYqUBqbscQZtL3CjoUwPePT6bQNRdPLIVXA/viewform

WORD: http://labin.hr/Files/202010/OBRAZAC IBAN - GRAD LABIN.docx

PDF: http://www.labin.hr/Files/202010/OBRAZAC IBAN - GRAD LABIN 2020.pdf

podjla bonova bonovi umirovljenici uskrsnice