Uskoro Lista prvenstva za kupnju stanova iz Programa poticane stanogradnje

Uskoro Lista prvenstva za kupnju stanova iz Programa poticane stanogradnje

8.2.2010. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Uskoro će biti objavljena Lista prvenstva za kupnju stanova iz Programa poticane stanogradnje koju zajednički provode Grad Labin i gradska tvrtka Labin 2000 d.o.o. Obavještavaju se, ujedno, svi građani koji su predali dokumentaciju za predmetnu Listu da će ista važiti i dalje do trenutka pravovaljanosti Liste prvenstva za kupnju stanova.

 

 

Nakon što se objavi Lista prvenstva za kupnju stanova iz Programa poticane stanogradnje bit će proveden dodatan natječaj kako bi se dala mogućnost prijave građana koji su izrazili svoj interes nakon što je istekao rok za predaju dokumentacije u prvom krugu. Detaljne informacije o dodatnom natječaju iz ovog Programa bit će objavljene uskoro na ovim stranicama, a ukoliko ste zainteresirani za detaljnije informacije o samom projektu, možete se obratiti u urede Labin 2000 d.o.o. na adresi Rudarska 1, II. kat, 52220 Labin ili na broj telefona 052/856-541 svakog radnog dana od 7:00 do 15:30.

 

Podsjetimo, za ovaj projekt, Grad Labin primio je nagradu u kategoriji Partnera za integralno rješenje s najvećim potencijalom za ponovnu primjenu za stambeno-poslovne zgrade Kature, dok je gradska tvrtka Labin 2000 dobila priznanje kao tvrtke sa statusom GreenBuilding podupiratelja.

 

POS poticana stanogradnja nekretnine kature greenuilding lista prvenstva labin 2000 stanovi