Uskoro Hotspot u Rapcu

Uskoro Hotspot u Rapcu

14.6.2011. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Turistička zajednica Grada Labina je u okviru svojeg plana promocije za 2011. godinu nabavila i montirala video kameru na rivi u Rapcu.

 

Kamera se nalazi na stupu javne rasvjete na glavi rive. Upravo je u tijeku postavljanje linka na web stranice TZ Grada Labina pa će korisnici stranice uskoro moći gledati Rabac centar i rabačku uvalu. Ta mogućnost je pogotovo vrlo važna za naše potencijalne goste jer će moći uživo vidjeti mjesto koje žele odabrati za svoj godišnji odmor ili kraći posjet.

 

 

Uskoro na Rivi besplatni pristup internet

 

 

Istovremeno, s postavom video kamere uspostavljena je i mogućnost bežične veze na Internet na rivi u Rapcu ili tzv. Hotspot. Namijenjen je svima koji žele pregledati svoju elektronsku poštu prilikom zadržavanja na samoj rivi a imaju mogućnost bežičnog primanja signala na svom laptopu.

 

Pojaviti će im se mreža pod nazivom TZ HOTSPOT RABAC i dovoljno je povezati se na nju. Vrijeme korištenja nije ograničeno za pregled elektronske pošte ali postojati će određeno ograničenje što se tiče skidanja ostalih sadržaja.

 

Turistička zajednica Grada Labina je u nabavu i postavu kamere te postavu Hotspota inicijalno utrošila oko 25.000 kuna.

 

rabac turizam bežični internet tz labin rabac hotsport