UEFA Futsal Cup: MNK Potpićan 98 (HR) - FC Omonia (CY) 3:3 (1:2) (Galerija fotografija)

UEFA Futsal Cup:  MNK Potpićan 98 (HR) - FC Omonia (CY)  3:3 (1:2) (Galerija fotografija)

2.10.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Malonogometaši Potpićna 98. nisu uspjeli već večeras osigurati plasman u daljnje natjecanje UEFA FUTSAL CUP-a. no njihove šanse su i dalje realne. Potpićanci su večeras u dramatičnoj utakmici odigrali neriješeno s momčadi ciparske Omonije iz Nikozije, bilo je 3:3 te tako sad imaju 4 boda na ljestvici i gol razliku +1 (7:6). Uvjerljivom pobjedom protiv srpske Kolubare plasman u daljnju fazu natjecanja već je osigurao Azerbejdžanski Azer sa 6 osvojenih bodova.

 

.

U nedjelju 04. listopada dan je konačne odluke. Najprije će od 12,30 sati na parket malonogometaši Kolubare i Omonije. Ne izgube li Srbi taj susret Potpićanci će i prije svog susreta s Azerom, koji se igra u 15,00 sati uz izravni tv-prijenos na drugom kanalu HTV-a, osigurati plasman u naredni krug.

.

U slučaju da Ciparni pobjede Potpićancima za prolaz treba najmanje bod protiv Azera. Ako Potpićanci izgube a Ciprani pobjede odlučuje gol razlika koja je trenutno kod Ominije 4:7 a kod Potpićna 98. 7:6. U slučaju jednakog broja bodova i jednakog omjera postignutih i primljenih golova dalje će ići momčad koja je postigla više golova.

uefa futsal cup mali nogomet mnk potpićan 98 potpićan 98 zoran peruško patrik drndić liga prvaka sport omonia kolubara azar