Učenici Srednje škole Mate Blažine uspješni na županijskom natjecanju iz fizike

Učenici Srednje škole Mate Blažine uspješni na županijskom natjecanju iz fizike

26.3.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Županijsko natjecanje iz fizike održano je 5. ožujka 2019. godine u Gimnaziji i strukovnoj školi Jurja Dobrile u Pazinu.  Na natjecanju je sudjelovalo i pet učenika iz Srednje škole Mate Blažine Labin.  Nakon što je i državno povjerenstvo ispravilo i pregledalo učenička rješenja, objavljena je ljestvica poretka.

Tri učenika naše škole  su u svojim kategorijama osvojili treća mjesta.

U Skupini 1 (natječu se učenici prvih razreda opće i matematičke gimnazije  te prvog i drugog razreda strukovne škole) Petar Dundara, učenik 2.e razreda  osvojio je treće mjesto.

U Skupini 2 (natječu se učenici drugih razreda opće i matematičke gimnazije  te drugog  razreda strukovne škola ) Martin  Šverko, učenik 3.e razreda osvojio  je treće mjesto. U istoj kategoriji se takmičio i Mateo Dobrić, učenik 2.f razreda, a osvojio je sedmo mjesto.

U Skupini 3 (natječu se učenici trećih razreda opće i matematičke gimnazije  te četvrtog  razreda strukovne škola ) Marko Damjanić, učenik 4.e razreda osvojio je treće mjesto.

U Skupini 4 (natječu se učenici četvrtih  razreda opće i matematičke gimnazije) Karlo Frankola, učenik 4.o razreda je osvojio  je sedmo  mjesto.

Mentor svim učenicima je profesor Nedeljko Mandić.

srednja škola mate blažine labin fizika natjecanje petar dundara martin šverko mateo dobrić marko damjanić karlo frankola nedjeljko mandić