Učenici labinske glazbene škole na putu za državno natjecanje u Varaždinu

Učenici labinske glazbene škole na putu za državno natjecanje u Varaždinu

6.3.2012. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Glazba

Na 50. hrvatskom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa, koje se prošli tjedan održavalo u različitim regijama Hrvatske, učenici labinske glazbene škole „Matka Brajše Rašana“ pri Pučkom otvorenom učilištu osvojili su prve tri nagrade i time pravo sudjelovanja na državnom natjecanju koje će se održati od 25. do 30. ožujka 2012. godine u Varaždinu.
 
Učenica 6. razreda Glazbene škole Adriana Miletić, u klasi prof. Karmen Brajuha, osvojila je u trećoj kategoriji za instrument harmoniku prvu nagradu.   
Učenik 5.  razreda Glazbene škole Toni Kranjac, u klasi prof. Tončija Trinajstića, osvojio je prvu nagradu u trećoj kategoriji za instrument klarinet u Zadru.
Učenik 4. razreda Glazbene škole Roni Bertoša, u klasi prof. Tončija Trinajstića, osvojio je prvu  nagradu u Zadru u prvoj kategoriji – saksofon.
 
Učenici koji su osvojili više od 90 bodova na 50. međužupanijskom natjecanju učenika osnovnih glazbenih škola iz Istarske, Primorsko-goranske, Ličko-senjske, Zadarske, Šibensko-kninske, Splitske i Dubrovačko-neretvanske županije, osigurali su si prolazak na državno natjecanje u Varaždinu. O najboljima u svim disciplinama odlučivao je peteročlani žiri sastavljen od profesora i umjetnika posebno za svaku disciplinu.
 
Čestitke mladim glazbenicima i njihovim profesorima, te puno uspjeha na predstojećem državnom natjecanju!

glazbena škola ogk labin labin pucko otvoreno ucilište adriana miletic karmen brajuha toni kranjac tonci trinajstic roni bertoša državno natjecanje