Učenici čepljanske osnovne škole susreli se s veleposlanikom Rumunjske

Učenici čepljanske osnovne škole susreli se s veleposlanikom Rumunjske

15.6.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Na poziv Veleposlanstva Rumunjske,  učenici Osnovne škole Ivan Goran Kovačić iz Čepića sudjelovali su na svečanom druženju s veleposlanikom Cosminom Dinescu i  s njegovim suradnicima u konobi Ema  u Vranju. Na svečanosti, a ujedno i završnici literarnog natječaja na istrorumunjskom jeziku u organizaciji Veleposlanstva, učenici su  čitali svoje maštovite stihove  koji su nastali u kreativnom ozračju škole na jezičnoj grupi.

Učenici su za svoje stihove nagrađeni mnoštvom bogatih nagrada, a najvrjednije nagrade uručene su najuspješnijim učenicima za osvojena prva tri mjesta. U kategoriji viših razreda tablet je otišao u ruke  Simone Taletović, foto-aparat  Lindi Tončetić i mobitel Noelu Peršiću.

 

U kategoriji nižih razreda tablet je dobila Sara Bako, MP3 Karla Levak i Luka Tončetić. Svi učenici dobili su poklon paket sa školskim priborom i digitronom. Ravnateljica škole Mirela Vidak  tom je prigodom zahvalila Veleposlanstvu i veleposlaniku  Cosminu Dinescu te suradnicima na odličnoj suradnji.

oš ivan goran kovačić čepić literarni natječaj rumunjski veleposlanik