U Županijski sud u Puli priveden i 30-godišnji diler iz Labina

U Županijski sud u Puli priveden i 30-godišnji diler iz Labina

22.6.2021. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Pred suca istrage Županijskog suda u Puli jučer su dovedena dvojica od ukupno četvoro u subotu uhićenih osoba osumnjičenih za preprodavanje droge.

Prvo je ispitan 42-godišnji muškarac iz Pule kod kojeg su policijski službenici pronašli pištolj Crvenu Zastavu s dva spremnika i 76 komada streljiva, oko 50.000 kuna za koje se pretpostavlja da potječu od preprodaje droge, dva smotuljka s ukupno 3.4 grama amfetamina i dva mobitela.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, policijski službenici priveli su ga u subotu uz kaznenu prijavu u pritvorsku jedinicu PU istarske, dok će zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja, podnijeti protiv 42-godišnjaka optužni prijedlog nadležnom sudu.

Nakon Puljana pred suca istrage doveden je 30-godišnji muškarac iz Labina koji je prije toga ispitan u pazinskom općinskom državnom odvjetništvu. Također se nalazi u pritvorskoj jedinici PU istarske zbog sumnje da je posjedovao drogu radi daljnje preprodaje.


Foto: PU Istarskadileri zlouporaba opojnih droga kazneno djelo