U susretu zbratimljenih gradova, talijanskog Manzana i Labina, slavio Manzano

U susretu zbratimljenih gradova, talijanskog Manzana i Labina, slavio Manzano

10.5.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U sklopu suradnje zbratimljenih gradova, talijanskog Manzana i Labina, danas je na Vinežu odigrana nogometna utakmica nižih uzrasta između selekcije Nogometnog središta Labin i Manzana. Labinjani su igrali u oslabljenom sastavu pošto se kadeti Rudara ovaj vikend nalaze na turniru u talijanskoj Monzi. Inače u selekciji NS Labin, svi odreda bili su nogometaši Rudara, osim trojca iz Iskre Vinež: Ibrahimović A. Ibrahimović E. i Katavić.

 

Nakon dobre i zanimljive utakmice slavili su mladići iz Manzana sa 2:3. Poveli su gosti na samom početku preko Palavicinia. Poravnao je ubrzo Hodža a movo vodstvo gostima osigurao je Visintini pre sami kraj poluvremena. Nastavka donosi drugi gol Pallavicinia a treći gostiju, za povećanje njihovog vodstva na 1:3. Konačni rezultat susreta postavlja Nino Mohorović, pred sami kraj susreta, 2:3 za goste. Za poravnanje nije preostalo vremena pa su se gosti zasluženo radovali.

Prije susreta, predstavnici Labina, Flaviano Verbanac i Manzana Leoni Adrinao razmijenili su prigodne plakete i zastavice. Naredni, uzvratni susret ove dvije selekcije igrati će se naredne godine u Manzanu, također u svibnju.

VINEŽ: Mjesno igralište GLEDATELJA: 100

TEREN: odličan VRIJEME: sunčano

SUDAC: Mile GROZDANIĆ (HR)

VINEŽ: SELEKCIJA NS LABIN-MANZANO 2:3 (1:2)

SELEKCIJA NS LABIN: Paliska, Omanović, Zulijani, Ibrahimović A., Ibrahimović E., Katavić, Mohorović, Mulahalilović, Hodža (Stević V.), Panić, Bojkić (Stević S.).

TRENER: Faraguna

MANZANO: Virilli, Visintini, Clarotti, Moretti, Pallavicini, Tibaldi, Salvador, D“Amigo, Markuzzi, Magri, Gentile, JOŠ SU IGRALI: Dal Ben, Passoni, Macorig.

TRENER: Colavizza

 

LabinSport

Manzano susret nogomet prijateljstvo Labin utamica