U SUBOTU GIRANDELLA BEAT BEACH PARTY (VIDEO NAJAVA)

U SUBOTU GIRANDELLA BEAT BEACH PARTY (VIDEO NAJAVA)

16.7.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

U subotu 20. srpnja s početkom u 22 sata na velikoj rabačkoj plaži Girandella, jednoj od najljepših i najatraktivnijih na Jadranu održat će se GIRANDELLA  BEAT BEACH party. Na prvom ovoljetnom događaju za ljubitelje house glazbe  u Rapcu nastupiti će gost iz SAD-a , poznati DJ Doc Martin. Uz njega glazbu će puštati i plejada regionalnih DJ-a: Mr. Marley, Toni Manero, Danny Ocean, Prince Igor, Tino Dobrić, Danny Clarck, Tschoky, Innaca, Damian  i Trevor Mcdeep.
 
 
 
Nakon samog partya na kojem se očekuje do dvije tisuće mladih iz cijele regije i susjedne Slovenije slijedi prava poslastica za sve one koji ne žele da im zabava  prestane, after party na brodu.Ulazice u pretprodaji 80 kuna ( sa boat partyem 100) a na ulazu na dan prirdbe 100 kuna (sa brodom tj. boat partyem 150 kuna). Uvod u glavni događaj biti će cjelodnevni beach party u lounge baru Tropic u Rapcu.
 
INFO
 
 PRETPRODAJA ULAZNICA - LABIN

***ROTIRO***
gsm: 091/914-9833
tel/fax: 052/ 856 286
email: rotirolabin@gmail.com
adresa: Zelenice 7 52220 Labin

Sublevel Los Angeles USA Mr. Marley line up plaža bazen vol.2 video najava Jadran house dj glazba događaj Girandella Beat Beach Rabac Doc Martin