U srijedu radni sastanak s potencijalnim lokalnim investitorima u Proizvodno-poslovnu zonu Kršan Istok

U srijedu radni sastanak s potencijalnim lokalnim investitorima u Proizvodno-poslovnu zonu Kršan Istok

10.5.2021. // Kršan.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

U tijeku je izgradnja infrastrukture (prometnice i kompletna infrastruktura) proizvodno-poslovne zone Kršan Istok. Prema dosadašnjoj dinamici radova i ugovorenih uvjeta sa izvođačem radovi bi trebali biti gotovi do polovice lipnja.

Također, u tijeku je izrada „Pravilnika o uvjetima i postupku raspolaganja zemljištem u Proizvodno-poslovnoj zonu Kršan sa Centrom agropoduzetništva“. Pravilnikom će se definirati svi potrebni uvjeti, kriteriji i postupci kupoprodaje zemljišta u poduzetničkoj zoni, te uvjeti, kriteriji i postupci ostvarivanja potpora i poticaja za investitore.  Uz spomenuti Pravilnik usporedno se izrađuje Plan i program poticajnih mjera razvoja malog i srednjeg poduzetništva Općine Kršan.

Za investicije u poduzetničkoj zoni Kršan iskazan je značajan interes investitora iz cijele Hrvatske, ali i susjednih država.  Obzirom da su Općini Kršan na prvom mjestu lokalni poduzetnici i njihove potrebe, pozivamo sve zainteresirane poduzetnike s Općine Kršan da prisustvuju radnom sastanku kako bi Općini pružili prijeko potrebne informacije o interesu i potrebnoj parcelizaciji zemljišta u poduzetničkoj zoni sukladno svojim potrebama.

Radni sastanak održati će se u srijedu, 12.5.2021. s početkom u 19 sati u Plomin Luci (HEP-ova sala za sastanke iznad bivšeg restorana „Riva“).

Molimo zainteresirane poduzetnike da zbog poštivanja epidemiološkim mjera, a u cilju sprječavanja zaraze bolešću COVID-19, svoj dolazak potvrde na ovaj mail: gospodarstvo@krsan.hr ili broj telefona 378-222 najkasnije do srijede do 15h.

poduzetnička zona kršan kršan gospodarstvo radni sastanak