U srijedu 5. kolo I HMNL: MNK Potpićan 98 ABS dočekuje najjaču momčad lige MNK Nacional

U srijedu 5. kolo I HMNL: MNK Potpićan 98 ABS dočekuje najjaču momčad lige MNK Nacional

12.11.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Nakon pauze zbog nastupa Futsal reprezentacije Hrvatske na Mediteranskom kupu u Libiji, malonogometaši se vraćaju odrađivanju domaćih obveza, pa je tako u srijedu, 17.11. u 19,00 sati na rasporedu utakmica 5. kola Prve hrvatske malonogometne lige, u kojoj se u labinskoj srednjoškolskoj sportskoj dvorani sastaju MNK Potpićan 98 A.B.S i MNK Nacional Zagreb. Dva posljednja hrvatska prvaka u ovu utakmicu ulaze sa sasvim različitih pozicija. Nakon laganih turbulencija u potpićanskom prvoligašu, stvari se polako smiruju i sjedaju na svoje mjesto tako da je momčad spremna za nove izazove, a prvi od njih je upravo ovaj u srijedu o kojemu Patrik Drndić i Alen Lalić dijele slične misli:


Patrik Drndić (igrač Potpićna): 
"Konsolidirali smo malo svoje redove nakon odlaska trenera tako da nam je ova pauza u prvenstvu dobrodošla da odigramo nekoliko prijateljskih utakmica ali i da zbijemo glave kako bismo mirni i spremni dočekali ovaj susret. U derbiju, jer ovo je derbi, jako je teško prognozirati bilo šta, ali se nadamo da ćemo uz jednu pametnu igru, ne samo dostojno parirati aktualnom prvaku države, već i učiniti sve što je moguće, u sportskom smislu da nam ova utakmica pokuša poslužiti kao vađenje iz male krize u koju smo upali. Naravno da je uvijek najteže vaditi se protiv najjačih, ali nama u ovom trenutku ništa drugo ne preostaje. Dati ćemo maximum svojih mogućnosti u ovome trenutku i vjerujem da možemo ostvariti pozitivan rezultat".

Alen Lalić (kapetan BiH reprezentacije, igrač Potpićna):
"U ovakvim je utakmicama sve otvoreno. Način na koji su oni nas dosad pobjeđivali ne razlikuje se puno od načina na koji smo mi protiv njih ostvarivali pozitivne rezultate. Mislim da će ovo biti praznik za publiku, od koje se nadamo da će nas podržati u većem broju, a da ćemo ovaj malonogometni spektakl ipak na kraju mi riješiti pozitivno za nas".

Podsjetnika radi, na kraju, utakmica je na rasporedu u srijedu, 17. studenog s početkom u 19,00 sati
 
MNK Potpićan
 

mnk potpićan potpićan 98 mnk potpićan 98 abs mnk nacional patrik drndić alen lalić