U prometnoj nesreći u blizini Trgeta teško ozlijeđena suvozačica osobnog automobila

U prometnoj nesreći u blizini Trgeta teško ozlijeđena suvozačica osobnog automobila

5.7.2010. // PU Istarska // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

U petak 2. srpnja u 15.45 na cesti Mosta Raša - Luka raša dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške, a dvije osobe lakše ozljede.

Nesreća se dogodila kada je 55-godišnjakinja s područja Raše upravljajući osobnim automobilom Opel Corsa pulskih reg. oznaka prilaznim kolnikom iz smjera GP Bršica  dolaskom na kolnik navedene državne ceste prilikom skretanja u lijevo u smjeru Trgeta oduzela prednost osobnom automobilu  marke Peugeot 207, pulskih reg. oznaka kojim je upravljao 28-godišnjak s područja Raše  pri čemu je došlo do udara prednje lijeve strane "Peugeota" u zadnju lijevu stranu "Opel Corse".

 

Nakon udara "Peugeot" je sletio s kolnika i prednjom stranom udario u drvo. U prometnoj nesreći teške ozljede zadobila je 58-godišnjakinjas područja Raše, putnica iz Peugeota te je zadržana u OB Puli, dok su lakše tjelesne ozljede zadobili vozač Peugeota  i 59-godišnji putnik. Protiv vozačice automobila Opel  Corse slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela  izazivanje prometne nesreće.

(Na cesti Most Raša-Luka Raša kod skretanja za Trget u petak oko 15.45 sati teško je ozlijeđena putnica u ''''peugeotu'''' L.V. (58) iz Trgeta, dok su lakše ozljede zadobili vozač ''''peugeota'''' P.V. (28) i suvozač B.V. (59), obojica iz Trgeta. Vozačica ''''opel corse'''' M.R. (55) s područja Labina, koja je i izazvala sudar, prošla je bez ozljeda.)

 

prometna nesreća.nesreća most raša teška tjelesna ozljeda nesreća