U POREČKOM STANU PRONAĐENA MRTVA NATAŠA LAKOŠELJAC (34) IZ LABINA

16.10.2007. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Crna kronika

Prema nalazu mrtvozornice, žena je preminula između četvrtka navečer i subote ujutro kada je pronađena.Nema tragova nasilne smrti.

Protekle subote oko 9.30 sati u stanu u Vrsarskoj ulici u Poreču prijateljica je pronašla mrtvu Natašu Lakošeljac (34) iz Labina te pozvala Hitnu pomoć.
Prema riječima glasnogovornice PU istarske Nataše Rogić, ekipa Hitne pomoći nije mogla ništa učiniti za spas Nataše Lakošeljac te je pozvana mrtvozornica koja je konstatirala smrt i pregledom tijela ustvrdila da nema tragova nasilne smrti odnosno, da nije u pitanju kazneno djelo. O pronalasku tijela 34-godišnje žene obaviješteni su dežurni istražni sudac Županijskog suda u Puli Svetislav Vujić i zamjenik županijskog državnog odvjetnika Josip Miletić. Mrtvozornica je naložila obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti mlade žene.
Policija će razgovarati s obitelji i liječnikom preminule da bi se utvrdilo je li bolovala od neke bolesti koja je mogla imati tragičan ishod. Zasad se pretpostavlja da je žena, inače majka troje djece, preminula između četvrtka navečer i subote u 9.30 sati kada je pronađena.
Nataša Lakošeljac (34) bila je podstanar na adresi Vrsarska 22 u Poreču dok joj djeca žive u Labinu kod njezine mame, a rijetko su boravila kod nje u Poreču. Nataša je bila zaposlena kao sobarica u porečkom hotelu »Fortuna« na otoku Sv. Nikola.
- Ostao sam iznenađen kad mi je žena rekla da je Nataša pronađena mrtva u stanu ispod nas. Malo smo je poznavali, s njom smo bili jedva na »dobar dan i doviđenja«. Znam da je radila na otoku Sv. Nikola i da ima djecu koja su rijetko boravila tu, a nisu bila tu kad su je pronašli u subotu mrtvu u stanu, kaže nam stanar Gubina.

crna kronika nesreća smrt