U ponedjeljak 23.11.2020. povratak u školske klupe za učenike i nastavnike Srednje škole Mate Blažine

U ponedjeljak 23.11.2020. povratak u školske klupe za učenike i nastavnike Srednje škole Mate Blažine

21.11.2020. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Nakon što je potvrđeno nekoliko COVID-19 pozitivnih učenika u prvoj polovici studenoga, a da se ne bi ugrozilo njihovo zdravlja i zdravlje ostalih, pristupili smo provođenju epidemioloških mjera samoizolacije, bilo za učenike (u jednom trenutku njih 77) iz nekoliko razreda bilo za nastavnika (njih 20), koji su imali nastavu u njihovim razredima, počevši od 13.11., kad je Škola privremeno i prešla na nastavu na daljinu do 20.11.2020., a sve u skladu s postupanjima s epidemiološkom službom, osnivačem i lokalnim stožerom.

U međuvremenu, srećom, nije zabilježeno novih slučajeva do današnjeg dana, niti su se razvili simptomi kod učenika i nastavnika u samoizolaciji, stoga povratak svih učenika i nastavnika u školske klupe slijedi u ponedjeljak  23.11.

U takvim sve zahtjevnijim okolnostima, kad se najavljuju puno rigoroznije mjere, inzistiram da se u potpunosti poštuju nužne upute -  NOŠENJE ZAŠTITNIH MASKI NA NASTAVI GDJE SE NE MOŽE OSIGURATI PROPISANA DISTANCA KAO I U DRUGIM ZAJEDNIČKIM PROSTORIMA ŠKOLE, IZBJEGAVANJE MIJEŠANJA UČENIKA RAZLIČITIH RAZREDA TE OBAVEZNA DEZINFEKCIJA RUKU.

Zbog trenutne sve složenije epidemiološke situacije uzrokovane korona virusom apeliram na apsolutno pridržavanje planiranih mjera i posebnih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. U protivnom nam slijede ponovne iscrpljujuće mjere samoizolacije, daljnja on line nastava ili neki drugi model nastave te uvođenje strožih mjera.

BUDIMO ODGOVORNI I ČUVAJMO SEBE I DRUGE!

Sretan vam povratak!

(Ravnatelj: Čedomir Ružić)

srednja škola mate blažine labin covid korona virus nastava