Stampar M - Stampar

U petak Vibrabox radionica i Gerila Soundsystem @ Rock Caffe Labin

U petak Vibrabox radionica i Gerila Soundsystem @ Rock Caffe Labin

29.5.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

VIBRABOX neprofitni je projekt Udruge ViBRa koji od 2012. promovira domaću, originalnu i nezavisnu glazbu diljem Hrvatske. Putem posebno dizajniranog uređaja i posebno napravljenog softwarea VIBRABOX nastoji sve čari domaće, nezavisne scene približiti publici i pokazati kako u Hrvatskoj ne samo da se radi kvalitetna i raznovrsna glazba, već da je postoji toliko da bi se njome mogao ispuniti eter bilo koje radio stanice. VIBRABOX upravo to i čini puštajući isključivo ovakvu glazbu na petnaest lokacija diljem Hrvatske i to svakodnevno, bez prestanka, reklama i bilo kojih drugih smetnji. 

Jedna od lokacija koja se pridružila projektu VIBRABOX je i Klub mladih "Klub 21" KuC-a "Lamparna". Klub mladih "Klub 21" (L.A.E. XXI) je partner na projektu već više od godinu dana i mjesto gdje se uz razna umjetnička ostvarenja moguće osvježiti i najnovijim ostvarenjima domaće nezavisne glazbene scene. 

U sklopu proslave uspješne suradnje i u sklopu novog programa projekta VIBRABOX, voditelji projekta Valent Samardžija i Tin Đudajek održat će u Rock Caffeu Labin u petak, 1.lipnja, radionicu na kojoj će predstaviti cjelokupno bogatstvo domaće glazbene scene, raspravljati o budućnosti domaće glazbe, ali najvažnije od svega, predstaviti novitet projekta VIBRABOX kojime će slušatelji moći direktno utjecati na izbor glazbe koju slušaju. Radionica započinje u 20 sati.

Hodogram
20:00 - 21:00 Vibrabox radionica
21:00 - 00:00 Slušaonica Labinske nezavisne scene
00:00 - 02:00 GERILA SOUNDSYSTEM

rock labin nezavisna scena vibrabox predstavljanje bendovi klub maldih klub 21 valent samardžija tin đudajek domaća glazba slušaonica rock punk online playlist slušatelji korisnici suradnja partneri