U petak Poslovni uzlet Grada Labina

U petak Poslovni uzlet Grada Labina

29.6.2016. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Poslovni uzlet strateški je projekt Poslovnog dnevnika koji je pokrenut početkom 2014. godine, u suorganizaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, pod pokroviteljstvom tadašnjeg Predsjednika Republike Hrvatske i u suradnji s partnerima. Osnovna ideja projekta bila je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te im omogućiti alate da postanu još bolji, uspješniji te da ostvaruju rast poslovanja. 

 

Mala i srednja poduzeća pokretačka su snaga hrvatskoga gospodarstva. Svjestan poteškoća prisutnih u hrvatskom gospodarstvu u proteklih nekoliko godina, a koje su posebice negativno utjecale na segment malog i srednjeg poduzetništva, Poslovni dnevnik je odlučio na svoj način promicati uspješne male i srednje poduzetnike – kroz projekt Poslovni uzlet.

 

Kroz organizaciju besplatnih edukacija na razne teme (marketing, financije, EU fondovi, poduzetništvo…) Poslovni dnevnik pomaže u rastu i obrazovanju malog i srednjeg poduzetništva te su tokom 2014. i 2015. godine edukacije u sklopu projekta „Poslovni uzlet“ bile organizirane u 30 gradova diljem Hrvatske. Do sada je u projektu sudjelovalo preko 7.000 poduzetnika, koji su sudjelovali u edukacijama, a tokom 2016. godine besplatne edukacije bit će održane u više od 30 gradova diljem Hrvatske.

 

Poslovni uzlet održat će se u Labinu 1. srpnja u Gradskoj knjižnici Labin s početkom u 9.30 sati. Na besplatnim poslovnim edukacijama bit će obuhvaćene aktualne teme iz područja EU fondova za ruralni razvoj i gospodarstvo, kreiranja pobjedničke strategije, korištenja novih tehnologija u poslovanju te financija. Također će se kroz panel diskusiju sve prisutne informirati o potporama u gospodarstvu koje provode Istarska županija i Grad Labin.

 

 Labin program.pdf3.65 MB

 

 

 

poslovni uzlet poduzetništvo poduzeća