U OKVIRU PROJEKTA „VELIKO SRCE VALAMARA“ URUČENA DONACIJA ŽUPI SVETOG ANDRIJE U RAPCU

U OKVIRU PROJEKTA „VELIKO SRCE VALAMARA“ URUČENA DONACIJA ŽUPI SVETOG ANDRIJE U RAPCU

30.11.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Valamar Riviera kroz „Veliko srce Valamara", kao jedan od osam krovnih programa društveno odgovornog poslovanja Valamar Rivijere, kontinuirano podupire udruge i inicijative u lokalnoj zajednici koje se bave brigom o najugroženijim i najpotrebitijim slojevima društva te ostale aktivnosti u društvu i zajednici čija je vrijednost i potreba neupitna. Unutar ovoga programa ove godine je provedena i istoimena humanitarna akcija s ciljem širenja solidarnosti i pomaganja potrebitim članovima u zajednici tijekom kojega su u svim destinacijama prikupljane donacije za pomoć udrugama, obiteljima, djeci, starijima i nemoćnima te ugroženim skupinama u društvu. Jedna od donacija namijenjena je i potpori i obnovi župne crkve sv. Andrije apostola u Rapcu

 

Član Uprave Valamar Rivijere Marko Čižmek uručio je župniku vlč. Stipanu Mišuri donacijski ček u iznosu od 10.000,00 kuna kojima se planira sanirati krovište crkve Svetog Andrije, a koja datira još iz 15. stoljeća. Valamar Riviera donacijski potpomaže djelovanje župe unazad četiri godine, prepoznajući ovo šest stoljeća staro zdanje kao vrijednu kulturnu baštinu kraja.

 

 „Ova donacija nastavak je višegodišnje suradnje Valamar Rivijere i Župe Sv. Andrije i dio naše obveze da kao društveno odgovorna kompanija brinemo o kulturnoj baštini naše zajednice. Svako ulaganje u ovo najstarije graditeljsko nasljeđe Rapca nama je veliko zadovoljstvo, a ujedno koristim priliku i da čestitam 40. obljetnicu osnivanja Župe!", izjavio je tom prilikom Marko Čižmek.

 

Društveno odgovorno poslovanje u tvrtki Valamar Riviera sastavni je dio tradicije poslovanja u turizmu duge šest desetljeća i ukorijenjeno je u uvjerenju da je održivost poslovanja strateški cilj i ključni pokretač stvaranja nove vrijednosti. Kroz svojih osam važnih krovnih programa društveno odgovornog poslovanja Valamar se obvezao uložiti ukupno 2,5 % godišnjeg prihoda za projekte i aktivnosti unutar tih programa.

 

 

valamar besplatna reklama donacija