U nedjelju u Labinu započinje prvenstvo Istre za boćarice

U nedjelju u Labinu započinje prvenstvo Istre za boćarice

22.5.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Ovogodišnja serija prvenstava Istre za boćarice po disciplinama započeti će u nedjelju, 24. svibnja 2015. u Labinu gdje će se u organizaciji istoimenog kluba odigrati natjecanja u preciznom izbijanju i parovima.

Za prvo žensko županijsko prvenstvo u preciznom izbijanju uopće prijavile su se svega četiri igračice, po dvije iz pulske Nove Verude i Labina, ali svaki početak je težak. U parovima će se pak natjecati deset parova, četiri iz Nove Verude, tri iz Labina, dva iz Plamena iz Babići i jedan iz Pule Squalus.

Prvenstvo u preciznom izbijanju, sa dvije serije izbijanja odvijati će se od 9 do 10 sati, a nakon toga slijedi natjecanje u parovima početak finalnog susreta kojeg se očekuje oko 18.30 sati.

Zanimljivo je da će tri prošlogodišnja prvoplasirana para i na ovogodišnjem prvenstvu nastupiti zajedno, Tanja Grubiša i Anika Ujčić, te Snježana Klanjac i Diana Baran iz Labina, odnosno Ondina Maras i Hana Škuflić iz Nove Verude.

Nakon prvenstava u Labinu, slijedi prvenstvo u disciplini pojedinačno klasično u Babićima 7. lipnja 2015., te u bližanju i izbijanju u krug u Puli 28. lipnja 2015.

 

 Predprijave PI za boćarice - PAROVI 2015

 Predprijave PI za boćarice - PRECIZNO 2015

Satnica

 

Foto:  Klanjac Snježana, Ujčić Anika, Baran Diana, Grubiša Tanja

 

PR

 

 

 

 

boćanje Klanjac Snježana Ujčić Anika Baran Diana Grubiša Tanja prvenstvo istre za boćarice