U Labinu predstavljen 139 br. časopisa „Meridijani“

U Labinu predstavljen 139 br. časopisa „Meridijani“

24.11.2009. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Kultura

Danas je u restoranu Srednje škole Mate Blažine održana promocija najnovijeg broja časopisa „Meridijani" koji je kao glavnu temu obradio Labin. Na ideju se došlo uz pomoć škola, Turističke zajednice Grada Labina i oglašivača u časopisu. Grad je otkupio oko 1450 primjeraka te će iste dati labinskim učenicima.

Želja je da se učenicima labinskih škola olakša učenje o svom gradu budući da ovaj časopis vizualno i tekstualno odlično prikazuje Stari grad i sve njegove znamenitosti. Gradu Labinu posvećene su dvadeset i dvije stranice teksta kojih je autor novinarka Višnja Grabovac.

Petra Somek, direktorica i glavna urednica časopisa tom je prigodom izdvojila. Promociji je prisustvovao Dragutin Feletar, glavni i odgovorni urednik časopisa Meridijani. Istaknuo je da časopis izlazi od davne 1994. godine te je jedini reprezentativni geografski časopis koji uređuju domaći stručnjaci. Namijenjen je učenicima osnovne i srednje škole kao i zaljubljenicima u geografiju.  Prijemu se odazvala Eni Modrušan, zamjenica gradonačelnika, učenici, nastavnici i ravnatelji labinskih osnovnih škola te Srednje škole Mate Blažine.

SŠ Mate Blažine, Labin: Promocija časopisa Meridijani

 

labin meridijani časopis meridijani putopis tz turizam učenici višnja grabovac