U Labinu održana tribina Prezentacija novih pogodnosti za potrošače Istarske županije

U Labinu održana tribina Prezentacija novih pogodnosti za potrošače Istarske županije

1.12.2019. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Udruga "Potrošačica“ – društvo za zaštitu potrošačica Hrvatske jako zahvalna udruzi Alfa Albona što joj je omogućila u zadnji čas da održati  tribinu Prezentacija novih pogodnosti za potrošače Istarske županije u njihovu prostoru na adresi Kalić 2, Labin.

 

U petak 29. studenog 2019. godine oko 14 sati sam obaviještena da zbog štrajka u školama ne možemo u subotu 30. studenog 2019. godine održati tribinu u Srednjoj školi Mate Blažina te nam je sugerirana odgoda iste. Međutim, zbog provedbe drugih projekata nismo bili u mogućnosti odgoditi tribinu te smo se dali u potragu za novih prostorom – Ana Smoljak, predsjednica Društva Potrošačica.

 

Na tribini Prezentacija novih pogodnosti za potrošače Istarske županije potrošačice su educirane o mogućnosti upisa svojih telefonskih brojeva u registar NE ZOVI kako bi se zaštitile od agresivnih trgovaca.  Također su educirane kada se poslovna praksa smatra nepoštenom i što sve spada pod nepoštenu poslovnu praksu te u kojem se roku mogu predomisliti i bez objašnjenja trgovcu vratiti proizvod kupljen putem interneta prodavaču i dobiti povrat sredstava.

 

Projekt Prezentacija novih pogodnosti za potrošače Istarske županije s HRK 2.536,85 sufinancira Istarska županija, Upravni odjel za obrazovanje, sport i tehničku kulturu.

Na web stranici možete pročitati što sve planiramo do kraja godine: https://potrosacica.hr/index.php/8-novosti/50-aktivnosti-drustva 

 

društvo za zaštitu potrošačica udruga potrošačica tribina kupovina potrošači prava potrošača