U ITV Murexinu održano 20. državno natjecanje u znanjima i vještinama građenja učenika graditeljskih i geodetskih škola

U ITV Murexinu održano 20. državno natjecanje u znanjima i vještinama građenja učenika graditeljskih i geodetskih škola

27.4.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

U tvrtci ITV Murexin na Most Raši danas je održano  20. državno natjecanje učenika/ca graditeljskih i geodetskih škola Hrvatske u znanjima i vještinama građenja, a kojeg je organizator Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. Učenici su se natjecali u disciplinama zidar, tesar,  keramičar‐oblagač, soboslikar‐ličilac, monter suhe gradnje, nosive konstrukcije ‐ građevna mehanika, arhitektonske konstrukcije, geodetski tehničar.

Dorijan Rajković, predsjednik uprave ITV Murexina o tome zašto su domaćini natjecanja kaže: (ton – Dorijan Rajković). I ravnatelj Tehničke škole Pula, koja je pored Murexina domaćin ovogodišnjeg natjecanja, Dalibor Paus također smatra kako je organiziranje natječaja na ovaj način najbolje za učenike: (ton – Dalibor Paus).

 

 

Na ovaj način Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih državno natjecanje organizira drugu godinu zaredom, kaže viša stručna savjetnica Agencije Gordana Paškvan Budiselić: (ton – Gordana Paškvan Budiselić). Na državnom natjecanju sudjelovalo je 80-tak učenika.

 

 

Foto: Radio Labin 

 

 

 

itv graditeljske škole strukovne škole dorijan rajković dalibor paus reklama natjecanje agencija za strukovno obrazovanje