U Humanitarnoj utakmici za Augustina Šverka prikupljeno više od 11 tisuća kuna, a presudila bolja realizacija Nedešćana

U Humanitarnoj utakmici za Augustina Šverka prikupljeno više od 11 tisuća kuna, a presudila bolja realizacija Nedešćana

4.11.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Humanitarna nogometna utakmica / LABIN: NK Rudar-NK Jedinstvo Omladinac 1:2 (0:1)

Pred tristotinjak gledatelja, od kojih je svatko ponaosob prema vlastitom nahođenju donirao određeni novčani iznos za liječenje bivšeg Rudarovog nogometaša Augustina Šverka, u Zelenicama je odigrana humanitarna utakmica između labinskog trećeligaša i četveroligaša iz Nedešćine, momčadi Jedinstvo Omladinca. U susretu koji bi se mogao staviti pod nazivnik: Domaći promašivali - gosti zabijali, slavili su ovi potonji.

Labinajni su dominirali cijelo prvo poluvrijeme u kojem nisu uspjeli realizirati najmanje četiri-pet izrazitih prigoda za gol. Gosti uglavnom ograničeni na čuvanje vlastitih vrata i brze kontra napade. Iz jednog takvog mladi Mulabdić je, nakon odličnog prijema i još boljeg udarcem s visine šesnaesterca, doveo goste do minimalne prednosti s kojom je i okončan prvi dio susreta.

Nastavak donosi novu inicijativu Rudara ali ovaj put rezultat je stigao za samo pet minuta. Bagavac je odlično pronašao Igora Juričića a ovaj precizno pogodio suprotni kut gostujućih vrata i susret ponovno vratio „na početak“. Novu prigodu za domaće ne koristi Cuculić a kazna stiže u sedamdesetoj minuti. Matijas Černjul koristi neodlučnost Burula i lob-udarcem prebacuje Zahtilu te Nedešćane dovodi do novog minimalnog uzmaka. Ponovno Cuculić ne pogađa iz izgledne prigode pa se susret okončava pobjedom gostiju, 1:2.

Prikupljeno je 11.130,00 tisuća kuna.

 

Izvor: LabinSport

 

 

 

NK Rudar NK Jedinstvo omladinac poraz Augustino Šverko humanitarna utakmica nogomet