U četvrtak se na Špini koncertom labinsko-zagrebačkog benda `Pridjevi` zatvara 15. Labin Art Republika

U četvrtak se na Špini koncertom labinsko-zagrebačkog benda `Pridjevi` zatvara 15. Labin Art Republika

30.8.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Došli smo i do posljednjeg dana, posljednjeg događaja i posljednjeg koncerta 15. po redu Labin Art Republike. Ovaj četvrtak, 31. kolovoza u 20:30 sati svojim će nastupom na Špini ovogodišnje labinsko kulturno ljeto zatvoriti art rock sastav Pridjevi.

 Pridjevi su svakako jedinstvena pojava na hrvatskoj nezavisnoj glazbenoj sceni. Nakon od kritike sjajno ocijenjenog albuma prvijenca, postali su i zanimljiva koncertna atrakcija, šireći dobar glas i još bolji zvuk ne samo po Hrvatskoj nego i u cijeloj regiji.

 Predvođeni psihodeličnom gitarom nesputanog kreativnog duha, Labinjana Dina Santaleze i vokalima zagrebačkih kantautorica Ivane Picek i Nine Romić, Pridjevi kroz cijeli svoj opus kreiraju predivno pomaknutu zvučnu sliku koja je pokupila sve ono najbolje od bojama natopljenih "hippie" šezdesetih, do niza utjecaja suvremenih etno, indie i art-rock izvođača.

 Kreativni lonac čije je prvo izdanje u cijelosti "skuhano" upravo u Labinu, nastavio je servirati glazbene poslastice, a u očekivanju novoga zvučnog kaleidoskopa u formatu drugog albuma, sretni smo što ćemo po prvi puta u matičnom gradu ovoga projekta uživo vidjeti ovu skupinu sjajnih mladih glazbenika. Očekuje nas pravi ART koncert za zatvaranje još jednog lijepog i uspješnog ljeta u bojama Coolture.

 
Vidimo se na Špini!

 

 

pridjevi bend pridjevi labin art republika lar kod špine