U četvrtak održavanje edukacije "Izvori finananciranja start up poduzeća"

U četvrtak održavanje edukacije "Izvori finananciranja start up poduzeća"

24.2.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Grad Labin Vas poziva na jednodnevnu edukaciju na temu Izvori finananciranja start up poduzeća koja će se održati u Polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice u Labinu, na adresi Rudarska 1,  u četvrtak, 27. veljače 2020. sa početkom u  10:00 sati. Predviđeno trajanje radionice je do 14.00 sati.


Edukacija je naimjenjena svim postojećim poduzetnicima i onima koji to tek namjeravaju postati, a financira se iz sredstva proračuna Grada Labina za 2020. godinu, Programa jačanja gospodarstva za 2020. godinu.


Cilj edukacije je upoznati polaznike s mogućnostima pokretanja start-up poduzeća; važnosti financiranja start-up poduzeća; odnosom start-up poduzeća prema banci; instrumentima financiranja - kreditne linije HBOR-a i instrumentima financiranja - HAMAGBICRO, te s vlastitim izvorima financiranja start-up poduzeća u RH i financiranje start-up poduzeća od strane Venture Capital i Private Equity fondova.


Edukaciju će voditi Zrinski Pelajić, magistar ekonomskih znanosti, vlasnik konzultanske tvrtke Illyricum savjetovanje d.o.o. , predavač je na Visokoj školi za financijski menadžment u Zagrebu (RRiF), te na POU ALGEBRA. Autor je brojnih stručnih članaka i rasprava tematski vezanih za financijskih tržišta i financijskih instrumenata, investicijskih fondova mirovinske reforme, javno privatnog partnerstva,  projektnog financiranja, područje razvoja menadžerskih vještina, konkurentnosti, strategije poduzeća i strateškog upravljanja te koncepta razvoja klastera.


Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obvezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se možete do srijede 26. veljače 2020. g. na e-mail: patricija.terkovic@labin.hr

grad labin edukacija izvori financiranja start up poduzeća hbor hamagbicro zrinski pelajić