TZ Raša i Kršan pridružene Labinu u PPS destinaciji

TZ Raša i Kršan pridružene Labinu u PPS destinaciji

3.4.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Lani je Hrvatska turistička zajednica pokrenula pilot projekt PPS, koji se prvenstveno odnosi na razvoj ponude destinacija u razdoblju pred i posezone, a Turistička zajednica Labina i Rapca tada je odabrana kao jedna od 22 destinacije koje su sudjelovale u ovom pilot projektu. Ove godine, kaže direktorica Radmila Paliska Kos:  (ton – Radmila Paliska Kos 2).

 

Po objavi rezultata Javnog poziva, a koji se očekuju sredinom travnja, pristupit će se formiranu PPS kluba na nivou destinacije, a potom i radnih grupa za proizvode, a to su: (ton – Radmila Paliska Kos 3). Što konkretno podrazumijeva PPS: (ton – Radmila Paliska Kos 4). Po ocjeni labinske Turističke zajednice, iskustva posezone 2014. bila su iznimno pozitivna: (ton – Radmila Paliska Kos 5).

 

Nakon Javnog poziva za 2015. godinu destinacija će dobiti potvrdu PPS destinacije za naredne 3 godine, a labinska Turistička zajednica za to će vrijeme kao koordinator voditi računa kakva je situacija sa subjektima, a čije će sugestije u razvoju proizvoda biti dobrodošle, kazala je za naš radio direktorica Radmila Paliska Kos.

 

 

Foto: Radio Labin

 

 

 

 

radmila paliska kos tz raša tz kršan turizam tz grada labina