Twisted Beach Opening Party w/ Peznt & Andrologic 24/06/2017

Twisted Beach Opening Party w/ Peznt & Andrologic 24/06/2017

23.6.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Došlo je vrijeme da se iz klubova preselimo na našu omiljenu plažu u Plomin Luku. Prva event iz „TWISTED BEACH“ serijala ugoščuje sam vrh regionalne elektronske scene. Ako ste se zaželjeli vrhunskog housa onda ovaj party ne smijete propustiti jer u goste dolazi duo PEZNT koji čine svima nam znani Blacksoul & Mark de Line. PEZNT doslovno rastura sa produkcijom, a kao šlag na kraju njihovu traku BUREK, nakon što je zauzela prvo mjesto na "house sales charts" na Traxsourceu preuzima veliki DEFECTED Records! MIXMAG ADRIA proglasila je PEZNT "The Most Promising Breakthrough Artist 2016", potpisana izdanja za TOOLROOM, GLASGOW UNDERGROUND, NERVOUS itd. te nakon svih silnih uspjeha PEZNT potpisuje izdanje za INSOMNIA rec. (najveći organizator festivala i partya u Americi, uključujući i EDC).

 

 

 

 

 

Andrologic je na sceni zadnjih četrnaest godina, a svojom izvedbom techno i tech-house setova konstantno dodaje doze groove-a od kojih podij pulsira. Neki od projekata u kojima je bio uključen su CMC TV Nukleus emisija kao i sam dio Bitchblack agencije iz Dubrovnika, Lazareti (Dubrovnik); DEPO Club (Zagreb); Maraschino Bar (Zadar); Jungla (Split); DEEP (Makarska); VS2B (Kičevo, Makedonija); SIRUP (Zagreb); Noa Beach Club (Zrće); Boogaloo club (Zagreb).  U 2014. je počeo suradnju s Andix Records pod kojim su izdani prvi producentski uradci. 2015. godine kao sudionik Burn Residency projekta ulazi u Hrvatski TOP 5, te isto tako bilježi izdanja za Bugarski label Patent Skillz i Family Grooves . Početkom 2016. godine  pjesma “In My Mind” bilježi emitiranje na Oniric Factory Radio showu u New Yorku te je isto tako njegova pjesma “Better World” za Bugarski label Patent Skillz svrstana u Deeper Going Best 0ff 2015. kompilaciju koja se našla na 21. mjestu Beatport Top 100 Releases. Njegova glazba pokazuje da je on producent s visokim iskazanim emocijama koje razbija monotoniju, potiče duh i oslobađa vaša osjetila. Ovo ljeto već ima dogovorene nastupe na nekim od najvećih festivala kao što su Sonus, Labyrinth open itd.

 

 

 

 

A da bi večer otvaranja bila potpuna tu je naš mladi ali veliki igrač TONI C & Seriously Twisted residents!

 

Kao i svakog puta do sada ekipa Seriously Twisted prirediti će svim posjetiteljima spektakulani audio-vizuelni događaj stoga se ovaj party ne propušta!!! Party započinje u 22 sata, a ulaznica iznosi 50 kuna.

 

www.seriously-twisted.com

ljeto otvaranje rave plaža seriously twisted Plomin party elektronska glazba Blacksoul Toni C igrač house deep house glazba zabava Zagreb Zadar PEZNT