TUI FAMILY LIFE BELLEVUE RESORT U RAPCU NAJBOLJI NOVI HOTEL U KONCEPTU TUI FAMILY LIFE

TUI FAMILY LIFE BELLEVUE RESORT U RAPCU NAJBOLJI NOVI HOTEL U KONCEPTU TUI FAMILY LIFE

10.11.2017. // Labin.com

Na godišnjoj konferenciji u organizaciji turoperatera TUI, Valamar Riviera ovjenčana je još jednim priznanjem. Naime, već nakon prve sezone poslovanja TUI Family Life Bellevue Resort 4* osvojio je nagradu kao najbolje ukupno ocijenjeni novi hotel u konceptu FAMILY LIFE i za najbolji WI-FI među svim TUI FAMILY LIFE hotelima u svijetu, i to prema ocjenama iz anketa gostiju koje ovaj turoperater redovito provodi.

 

Uz to, ''Green & Grill'' a la carte restoran ovog Resorta nagrađen je kao ''Best Practice'', odnosno kao najbolji primjer implementacije visokih TUI-jevih standarda, što su prepoznali i ovogodišnji gosti te mu

također dodjelili visoku ocjenu u anketama.

 

Family Life Bellevue Resort 4* otvoren je u lipnju ove godine te uz Valamar Girandella Resort  4*/5* predstavlja najveću ovogodišnju investiciju u hrvatskom turizmu. Priprema i realizacija projekta trajala je samo godinu i pol dana, a u razvoju projekta Valamar Riviera je ostvarila dva strateška partnerstva s najvećim europskim turoperatorima, TUI i Rewe grupom. U Family Life Bellevue Resortu u Rapcu se, temeljem ugovora s TUI-jem, u sljedeće tri godine očekuje 76.000 novih aviogostiju s britanskog i skandinavskog tržišta.

 

Grupa TUI najveća je turistička kompanija na svijetu koja obuhvaća lanac jakih turoperatora, 1.500 agencija, šest zrakoplovnih kompanija s više od 150 aviona, 300 hotela s više od 214.000 kreveta i 14 kruzera. Godišnje se više od 20 milijuna gostiju koristi njihovim uslugama.

valamar besplatna reklama sandi sinožić turizam