Tri razloga zbog kojih nezavisna lista, nositelja Silvana Vlačića, zaslužuje vaš glas!

Tri razloga zbog kojih nezavisna lista, nositelja Silvana Vlačića,  zaslužuje vaš glas!

19.5.2017. // Macronet // Objavljeno u kategoriji Politika

Lista broj 5 Nezavisni Zajedno, nositelja Silvana Vlačića, obratila se biračima svojim  priopćenjem uoči nedjeljnih izbora za Gradsko vijeće Labina u kojem su podvukli tri razloga zbog kojih smatraju da zaslužuju vaš glas.
 
 
 
 
1. Lista Nezavisni Zajedno jedina je lista koja građanima, kroz  detaljno razrađen program u  9 točaka, bez kompromisa i bilo kakvih političkih kalkulacija garantira promjene. Građani Labina, ako niste zadovoljni smjerom kojim ovaj grad ide posljednja dva i pol desetljeća, ako vam je dosta nepotizma, uhljebljivanja i jednoumlja, zastrašivanja i ucjenjivanja, ako vam je dosta megalomanskih projekata, devastiranja našeg prekrasnog priobalja, rampi i zapreka, neostvarenih obećanja, glasajte za listu Nezavisni Zajedno, nositelja Silvana Vlačića,  listu broj 5.
 
2. Lista Nezavisni Zajedno jedina je koja nije podložna nikakvim stranačkim stegama i čiji vijećnici po mišljenje neće odlaziti niti u Pulu, niti u Zagreb, niti u Brisel i koji interese običnih građana nikada neće podrediti interesima stranačkih vrhuški i oligarhija. Građani Labina, ako želite da u Gradskom vijeću sjede neovisni, nestranački i slobodnomisleći ljudi, koji će  odluke donositi svojim razumom a uzimajući u obzir stavove građana, glasajte za listu Nezavisni Zajedno, nositelja Silvana Vlačića, listu broj 5.
 
3. Veliki broj članova liste Nezavisni zajedno, nositelja Silvana Vlačića, svojim su  dosadašnjim radom dokazali da im je briga za građane na prvom mjestu. Na listi Nezavisni Zajedno je bivša aktivistica Inicijative za Prtlog, zatim inicijator humanitarne akcije za pomoć stradalima u požaru na Vinežu, inicijator osnivanja Odjela za dijalizu u Labinu, zapovjednik u Domovinskom ratu, višegodišnji borac za izgradnju Doma za umirovljenike, višegodišnji borac za pravedniju raspodjelu sredstava namijenjenih sportu, inovativni poduzetnici koji su zapošljavali i sada zapošljavaju ljude, te članovi inicijative koja se godinama bori za kvalitetniju i zdraviju vodu na Labinštini. Građani Labina, ako želite da vas u Gradskom vijeću zastupaju upravo takvi ljudi, glasajte za listu Nezavisni Zajedno, nositelja Silvana Vlačića, listu broj 5.

nezavisni zajedno izbori 2017 lokalni izbori labin grad labin