Transferi u NK Rudar: Vraćaju se Načinović, Kurtić i Fejzić

Transferi u NK Rudar: Vraćaju se Načinović, Kurtić i Fejzić

30.7.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

S velikim zadovoljstvom obavještavamo naše vjerne navijače kako su se, od jučer, ponedjeljak 29. srpnja 2013. godine, u pripreme seniorske momčadi uključili, povratnik iz Istre 1961. Antonio Načinović, Edis Kurtić iz Jedinstvo Omladinca i Almir Fejzić iz Potpićan Učke 72.

Što  se  tiče odlazaka,  u juniore Istre 1961 prešao  je  Carlo  Škopac, a Matteo  Celić  u  Potpićan Učka 72.

 

Klub prvu narednu kontrolnu utakmicu igra u subotu, 03. kolovoza 2013. godine u 18:30 sati igralištu NK Iskra na Vinežu, protiv lani četvero-plasirane momčadi Prve županijske lige Istra, NK Veli Vrh iz Pule. Ulaz na utakmicu će biti slobodan.

 

Klub je, kao najpovoljnijeg ponuđača, za tehničkog sponzora sportske opreme, osim lopti i obuće, za naredne četiri (4) godine, odabrao talijansku robnu marku errea, čiji je generalni zastupnik za Hrvatsku tvrtka  Sportstil d.o.o. - Pazin.

 

Jučer su u 19:00 sati na stadionu NK Raša 1938. započele pripreme juniora i kadeta za natjecanje II HNL Zapad - skupina Istra koje započinje 08. rujna 2013. godine. Temeljem dogovora struke juniore će u narednoj sezoni voditi Dino Černjul i Sergio Štemberga, a kadete Franko Čupić i Ivica Baljak.

 

Na jučerašnjem sastanku struke također je odlučeno da će pionire voditi Dragan Načinović, mlađe pionire  Mauricio Kožljan, dok će tehniko obje momčadi biti Valter Peršić. Prednatjecateljsku U-11 A selekciju naredne sezone će voditi Dean  Načinović, a U-11 B selekciju Alen  Rašuo. Treneri škole nogometa koja s treninzima započinje početkom rujna, biti će određeni u narednih 10-ak dana.

 

 

                                                                                     NK RUDAR Labin

nk rudar nogomet almir fejzić transferi