TRAJU PRIJAVE ZA FUTSAL SPEKTAKL U LABINU: Labin sredinom srpnja ugošćuje najbolje malonogometaše regije

TRAJU PRIJAVE ZA FUTSAL SPEKTAKL U LABINU: Labin sredinom srpnja ugošćuje najbolje malonogometaše regije

5.7.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Veliki malonogometni turnir odigrati će se od 15. do 17. srpnja u Labinu. Nekoliko dana nakon završetka EURA u Francuskoj, ponajbolji malonogometaši iz Zagreba, Rijeke, Istre te Slovenije okupiti će se na terenu OŠ Matije Vlačića gdje će se boriti za nagradni fond od 21.000,00 kuna, ukoliko bude planirane 24 momčadi, a kotizacija iznosi 800 kuna po momčadi.  Turnir će se igrati po futsal pravilima.  

 

Nagrada od 12 000 kuna koliko će dobiti prvoplasirana momčad sigurno će privući mnoge „haklere“ u Labin, a nezadovoljni neće biti ni drugoplasirani sa 6000 osvojenih kuna, kao niti trećeplasirani sa 3000.

 

Ovaj noćni turnir pod reflektorima igrati će se pokraj bogate ugostiteljske ponude hrane i pića uz pristupačne cijene. U sklopu turnira, pokraj betonskog igrališta, na travnatom će se odigrati i U11 turnir. Za one momčadi koje dolaze iz „daleka“, organizatori su osigurali i smještaj u sportskoj dvorani. Posljednji dan prijava je 13. srpnja kada će se i održati izvlačenje skupina. Prijave su moguće na broj mobitela: 0912512697.

 

PHOTO: Foto Festival Labin

futsal ljeto Me Gusta izvlačenje skupina U11 turnir turnir labin beton reflektori mali nogomet prijave srpanj ekipe dvorana sport rekreacija turnir