Trail utrka 100 milja Istre kandidirana za nagradu Turističke zajednice Istarske županije - Zlatna koza

Trail utrka 100 milja Istre kandidirana za nagradu Turističke zajednice Istarske županije - Zlatna koza

27.10.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Turistička zajednica Istarske županije dodjeljuje godišnju nagradu Zlatna koza - Capra d'oro za izuzetan doprinos na području marketinških aktivnosti u turizmu Istre, posebno na području unaprjeđenja proizvoda i području turističke promocije za aktivnosti, proizvode i projekte s područja Istarske županije.

Nagrada Zlatna koza - Capra d'oro dodjeljuje se kao glavna nagrada, te još četiri plakete najboljima u svakoj od objavljenih kategorija.

Ultra trail utrka čiji je start u Labinu 100 miles of Istria , idejnog začenika Alena Paliske  iz Labina, kandidirana je za ovu prestižnu nagradu u kategoriji "eventi", a njezini kreatori smatraju da je vrijeme da kozu napokon i dobiju. Pitate se zašto to misle? Zato jer manifestacija raste po stopi od 21%, jer je ove godine generirala oko 9000 noćenja, jer se za vrijeme manifestacije potrošilo više od milijun Eura, jer su nastupila 1652 natjecatelja iz 52 države, ozbiljna, izvrsna utrka dio elitnog svjetskog kupa Ultra-Trail World Tour i zato jer do sada ( a utrka je u travnju 2019. godine) prijavljeno već 867 natjecatelja iz 48 država svijeta.

100 milja istre zlatna koza alen paliska trail utrka nagrada kanddat tz iž turistička zajednica istarske županije